|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה| בניית סקר עם אין סוף אפשרויות.
שלום ובוקר טוב,
אני רוצה לבנות מערכת סקרים, אם אין סוף אפשרויות לתשובות. בכל מקרה חשבתי לעשות ככה התשובות לסקר PHP קוד:
ולפרוס אותם ל input radio את זה הצלחתי, אבל מין הסתם התוצאות יהיה גם ב ", " אבל איך אפשר לעדכן כלומר אפשר לחפש במסד והציג אותם ונגיד מישהו רוצה להציע אז איך זה יחזור ל", " (אני לא מבקש קוד!!!) אני רק רוצה עצות.. המשך בוקר טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בד"כ משתמשים ב2 טבלאות, טבלת שאלות וטבלת תשובות...
כאשר בטבלת התשובות, לכל תשובה יש את הID של השאלה שאליה היא קשורה... מקווה שהבנת מה שכתבתי, אני די ממהר... |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
meshuga ציין דרך אחת, דרך אחרת שחשבתי עליה וראיתי מספר מערכות פופולאריות שמשתמשות בשיטה, זה לעשות בטור questions, שכל שאלה תופרד בתו מפריד כלשהו - לדוג' > (וכמובן להפוך את כל ה-> ל-< בטקסט, אם לא עשית את זה כבר). כך גם בטור של התוצאות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש 2 שיטות נחמדות:
אחת מה שמצוגע אמר. והשנייה לעשות טבלה אחת עם עמודה של pid ואם pid=0 אז זאת שאלה ואם לא אז זאת תשובה. (pid=parent id) כל שאר הדברים הם כמו של הטבלה של התשובות. החיסרון בזה זה שיש כמה עמודות מיותרות אם זה שאלה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
meshuga,
כמו שאתה אמרת גם אני על זה חשבתי, אבל פה אני מגביל את המשתמשים או מי שמשתמש במערכת, במספר תשובות. וזה אני לא רוצה. דניאל, לא בדיוק הבנתי מה הכוונה, אבל זה נראה כמוני כמו ה", ". 4ior, כמו שכתבת החיסרון הוא העיניין הגדול |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה לא נכון מה שאמרת.
אתה לא מגביל את המשתמש במספר התשובות. אם יש לך טבלה של מספר תשובות אתה פשוט עושה עמודה עם pid ושם הid של השאלה ואז אתה יכול להוסיף כמה תשובות שבא לך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אה כאילו לפתוח טבלה מיוחדת של שאלות
ושם יהיה id, oid, oname, votes משהו כזה כן? ואז אני בעצם יחפש דרך where `oid`='מספר הסקר עצמו' אם ככה אז הבנתי.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כן רק מה שעשית זה טבלה לתשובות..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בפתיחת שי טבלאות אתה לא מגביל כלום,
תחפש את התשובות לפי מס' הסקר. כמו כן ניתן לעשות משהו כמו שאני עשיתי(תריץ עלי חיפוש שאלתי ענו לי ונתתי בסוף את הקוד אם אני זוכר נכון..) - לעשות טור תשובות, טור הצבעות התשובות יהיו ככה - a;b;c וההצבעות יהיו תואמות להן(0;2;3)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|