|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
לפני קניית מחשב נייד... יש לי כמה דגמים וחנויות.. צריך עזרה.
אוקיי, אז ככה, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ פוטושופ, פלאש, אופיס, דפדפנים, מסנג'ר.. ואולי משחקים קצת. אני מחפש ללא מערכת הפעלה כי אני רוצה להתקין XP בעצמי.
יש לי כמה הצעות: DELL Inspiron 1525 (Core 2 Duo T5450 1.66 GHZ, 2 GB RAM 667 MHZ, 160GB HARD DISK) 4150. מ"פריבל" DELL Inspiron 1520 GF-6000 (עם כרטיס מסך 8400 GS) 4350 מKSP DELL Inspiron 1525 IN-RD09-2065 4590 מKSP DELL Vostro 1400 VM-RD09-2004 4590 מKSP Gigabyte W566U-DC17M 3590 מKSP Gigabyte W566N-DC33M 4790 מKSP לדגמים של דל יש 3 שנות אחריות, ולג'יגהבייט שנתיים אחריות. כפי שאתם רואים, הדגמים של ג'יגהבייט זולים משמעותית מאותו מפרט של דל. אני לא יודע מה כדאי לקחת... תודה לעוזרים!
בברכה, עמית צדיק. ציור דיגיטלי ומברשות לפוטושופ - www.AmitSadik.com אימייל: sadik.amit at gmail.com | מסנג'ר: amitsadik@coolmail.co.il Last edited by casio; 11-04-08 at 16:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הvostro הוא 14 אינץ' כך שהוא יהיה הכי נייד.
ולפי דעות של אנשים שראיתי באינטרנט אוהבים מאוד את ג'יגה בייט.
# 3 |
הוסטסניון
|
רק לפני יומיים קיבלתי נייד של Gigabyte בנתיים אני מרוצה מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
אישית אני לא אוהב את סדרת ה Inspiron הם מצועצעים ונראים כאלו עוד מעט נשברים.
Vostro החדש נראה מצויין גם קיבל ביקורות מצויינות כמחשב לעסקים קטנים, לדעתי ה LATITUDE עדיין יותר טוב אבל הוא גם יקר יותר. כך שאתה מקבל תמורה טובה לכסף. את כל החברה החדשים Gigabyte , ASUS וכו' לא מכיר עד כידי כך טוב כידי להמליץ או לבקר. Last edited by Andrey | ADwd.net; 12-04-08 at 01:47.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
הGIGABYTE הוא 500 שקל פחות מהINSPIRON 1525 ומפרט קצת יותר טוב(250 הארד דיסק ו800 MHZ ראם), אבל פחות שנה אחריות. כדאי לקחת ג'יגהבייט ב500 שקל פחות במקום דל?
עריכה: אומרים לי בפורום חומרה אחר שהINSPIRON 1525 לא יכול לעבוד עם XP בצורה מלאה אלא רק עם ויסטה.. זה נכון?:S
בברכה, עמית צדיק. ציור דיגיטלי ומברשות לפוטושופ - www.AmitSadik.com אימייל: sadik.amit at gmail.com | מסנג'ר: amitsadik@coolmail.co.il Last edited by casio; 12-04-08 at 18:52.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הייתי לוקח את הgigabyte.
אשמח אם תספר עליו אם תקנה אותו.
# 7 |
חבר בקהילה
|
מתלבט עכשיו בין שניים:
http://www.gibornet.co.il/?page=shop...f197185c05b59& http://www.gibornet.co.il/?page=shop...cbadeeb14a95c& השני קצת יותר טוב במפרט(800MHZ, 4MB מטמון וכרטיס מסך GEFORCE 8400 GS). הראשון הוא DELL והשני הוא GIGABYTE, לראשון יש 3 שנים אחריות ולשני שנתיים. אני חוזר ושואל, אפשר להריץ XP על INSPIRON? מה כדאי לקחת? תודה.
בברכה, עמית צדיק. ציור דיגיטלי ומברשות לפוטושופ - www.AmitSadik.com אימייל: sadik.amit at gmail.com | מסנג'ר: amitsadik@coolmail.co.il Last edited by casio; 13-04-08 at 12:10.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני הייתי לוקח את השני. מחשב מצוין
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|