|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פתיחת עסק- חנות ONLINE {שאלות}
היי
*על אף שעיקר הפורום הוא חברות איכסון חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך היתי רוצה לדעת אם אני רוצה להקים חנות וירטואלית (בשלב ראשון המזמינים ישאירו טלפון והתשלום יתבצע דרכו או דרך PAYPAL) האם יש צורך בSSL? האם קימים מערכות איכותיות של חנויות- מוכנות? אני מתכוון לעשות משהו רציני לא גדול- אבל רציני כמה יעלה סיפור כזה נגיד לחודשיים ראשונים דומין COM +איכסון מערכת מוכנה של חנות עיצוב (אני רוצה משהו יחודי אבל אם זה דומין שלא נמצא באתרים ישראלים מחו"ל לא זה לא חייב להיות בלעדי) עוד משהו צריך? אממ כי יש לי סכום השקעה כרגע של 500$+ 1500שקל (מתוך זה 750 שקל הולכים על הספקה ראשונית של המוצר) האם זה יספיק? אממ אני לא מעוניין לפרט על המוצר שאמכור אך מדובר במוצר אחד- סוג של גימיק- עם מגוון דגמים |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה תלוי , אם הטופס של יצירת קשר יהיו בו פרטים אישים אז ssl זה פלוס לא קטן .
מערכת מוכנה , כיום יש הרבה מערכות מוכנות עם אחסון והכל שנשאר רק להלביש עליהם עיצוב יחודי ולשלם . אני לא יודע אם מותר לפרסם פה חברות של cms אז אני אעשה את זה בפרטי . צור איתי קשר בפרטי . דניאל כהן |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי יש צורך באבטחת SSL , ורשיון אלייה דיי יקר.
הייתי ממליץ לך "להשכיר" מערכת חנות וירטואלית שזה כולל אבטחת SSL, מאחת החברות שעוסקות בזה. ויש כאלה חברות שמשכירות חנויות ורטואליות כולל אחסון ואבטחה במחיר סביר לחודש. תחפש ותבדוק את הנושא לעומק, עדיף על בניית מערכת וקניית אבטחה אחסון דומיין וכד' . בהצלחה , מקווה שעזרתי .
משתמש - היכל התהילה
|
SSL יקר? 300 שקל בשנה מה יקר בזה?
בכל אופן בנושא כזה של סחר.. ובכלל התעסקות בכרטיסי אשראי וכספים מומלץ בחום לשכור מחברה שהמוצר הזה בנוי לשלם להם 1000$ ולהיות בראש שקט... פיתוח של דבר כזה ובאג הכי קטן יכול לסבך אותך בדברים שלא חלמת עליהם... בהצלחה!
# 5 |
חבר בקהילה
|
300 ש"ח לשנה על חשבון ssl? אפשר יותר פרטים?
|
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אתה מוזמן לקרוא באתר של Livedns
http://www.livedns.co.il |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקפצת אשכול..