![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פתיחת פלאפון נעול!
שלום,
יש לי את הפלאפון k800i של סוני אריקסון,אני מעוניין לפתוח אותו שזה אומר שיש סיסמא מתי שאני פותח את הפלאפון ואני לא יודע איך לעבור אותה כאילו לבטל את הסיסמא או כול דבר אחר שיעזור לי לפתוח את המכשיר. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
Brute
# 3 |
אחראי פורום
|
ואם היית בודק עוד קצת, היית מגלה שזה היה חוסם לו את הפלאפון אחרי 5(תלוי, אפילו עד 20) ניסיונות, ומבקש קוד UDK(או מה שזה לא יהיה), ואחרי 5(גם, תלוי) ניסיונות לא נכונים של UDK, זה חוסם לו את ה-SIM.
פנה למעבדה/לחברת הטלפון. אבל, אם זה הפלאפון שלך, אינך יודע מה הסיסמא שלו? מכאן נובע שאתה לא בעל הפלאפון, ומכיוון שאם היית משאיל אותו, היית יכול לשאול את מי שהשאלת ממנו את זה, אני מנחש שהפלאפון אינו שלך ומצאת אותו? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חבר שלי הביא לי אותו הוא אמר לי אם אני פורץ אותו הוא יהיה שלי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לפחות ל- Simfree מכשיר כזה זה רק עם מכשירים.
הסיסמאות לא יעזרו.
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שהבנתי אין אפשרות,
בפלאפון הישן שלי כמו דפוק שמתי שם סיסמא ושכחתי אותה. נסעתי עם אחי למעבדה והם לא הצליחו לעשות כלום לפי מה שהבנתי מהם. והלך הפלאפון ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אם אני לא טועה יש פאץ' שפותח אותו
# 8 |
חבר וותיק
|
אם הבלוטות' פועל:
תיקח מכשיר SE אחר ותעשה את זה: בידור-->שליטה מרחוק-->תבחר את המכשיר שלך--> dekstop עכשיו תנסה להגיע לספר טלפונים שלך ואז תחזור לתפריט הראשי ותעשה את זה: *ימינה**ימינה. תנסה לשחק בהגדרות שם. לא מבטיח כלום, ולא אחראי על התוצאות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
uploa
הקוד הולך ככה ימינה*שמאלה שמאלה*שמאלה* ולא ניראה לי שזה יעזור אין שם מה לשנות
# 10 |
אחראי קהילה
|
מה הבעיה להתקשר לסלקום? הם יתנו לך את הפיתרון הטוב ביותר
|