![]() |
# 1 |
חבר על
|
איזה מערכת פורומים הכי טובה?
בעיקר מבחינת שידרוג והוספת אפשרויות -
VB, PHPBB, IPB ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אסור פה לדבר עם מערכות מוכנות =\ אבל שלא ינעלו לך סתם את האשכול אז:
קודם כל IPB היא מערכת הפורומים החינמית הכי נפוצה בגירסאת 1.4 לכן כמובן גם הכי הרבה שידרוגים מודים וסקינים היו לה כמובן יש גם את IPB 2.X היא יחסית דומה ל1.4 רק תיקנו שם כמה דברים נוספו כמה דברים ועוד נעבור לPHPBB יצאה לא מזמן גירסאת PHPBB 3 ובשמה אולימפוס התנסתי בגירסא אישית ולא מצאתי מה כל כך מיוחד בה חוץ מהטאבים עדיין חסרות לה מלא פונ' שיש בשאר הפורומים והיא קצת מסורבלת ולא נכון בפאנל הניהול שלה אני ממליץ על המערכות הזאת לפורומים קטנים בעלי נושא ואנשים שלא אכפת להם ממש משטויות היא קלה ופשוטה התקנתי אותה לקבוצה שלי באחריי והיא מתאימה לדרישות בול VB (הפורום הזה (HOSTS) עומד על VB) - נחשבת כמערכת המובילה בשוק כמובן גם כן המחיר לא קטן הרבה אפשריות נוחה יש כמה מודים וסקינים שסיפקו אותך פחות מהכמות שיש לIPB אבל עדיין מספיק אם יש לך את התקציב לך עליה! אם אין לך סתם כסף מיותר והפורום זה לא הדבר המרכזי באתר לדעתי לא כדי לבזבז סתם סיקור קטן שיפסיקו לשאול כל פעם את אותה שאלה ולקבל באנים אחרי ![]()
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
VB (הפורום הזה (HOSTS) עומד על VB) - נחשבת כמערכת המובילה בשוק ומאיפה זה הגיע? נתונים? כבר פתחו מספיק סקרים, כל מי שהתנסה גם ב-VB וגם ב-IPB - אמר משהו אחר. זה מה שנוח לך, והעדפה האישית שלי זה IPB 2. הדבר היחיד שאני מאוד "מקנא" ב-VB, זה המערכת אזהרות הנוחה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני לא יכול בלי Vb, התמכרתי.
המערכת הזאת, מלבד הג'יגות שהיא לוקחת במסד היא מדהימה, פונקיונאלית ונוחה. vBulletin 3.7 הולכת להיות עוד יותר טובה (: |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
Ipb , מלא AJAX , חוץ מזה שיש לה מאות מודים , היא גם בעלת יותר פונקציות מVB לדעתי...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
VB.. הכל עניין של טעם והרגל.. אני אוהב יותר את ה Vbulletin..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תראה,
אני לקוח של IPB, יש לי את מערכת הפורומים שלהם עם זאת התנסיתי המון ב- vBulletin מכיוון ויש לי חברים עם רישיון לזה... אני חייב להעיד שמבחינת פונקציונאליות, ל- vBulletin יש יותר פונקציות מתקדמות מאשר IPB, אבל לא בהרבה בכלל! בניגוד לכך, ל IPB ישנם אפשרויות נוחות שאין בVB, לוח בקרה למנהלים מאוד מקצועי ונוח, ואפשרויות שונות שאין בVB. מלבד זאת, גם מרכז הלקוחות של IPB יותר נוח מVB - זה בטוח. עצה שלי , אם אתה מחפש לפתוח פורום תיכנות,הוסטינג,טכנולוגיה וכדומה - לך על VB אם אתה מחפש לפתוח פורום קהילתי, או בנושאי מוזיקה, סרטים וכו' - לך על IPB (למרות שגם פה אפשר ללכת על VB) עיקר הסיבות שקניתי את IPB זה בגלל שהרישיון היה לכל החיים (כבר אין את זה), ובVB הרישיון הוא שנתי... אם עכשיו הייתי צריך לבחור ביניהן הייתי בוחר VB, כי עכשיו גם לIPB אין רישיון לכל החיים. מבחינת שדרוג והוספת אפשרויות, אני חושב שבIPB יותר נוח להוסיף אפשרויות, מודים וסקינים למערכת. אגב המחירים הם כאלה: VBULLETIN: עולה 160 דולר IPB: עולה 150 דולר (יותר זול - במעט) (לחבילות הכי פופולאריות ומומלצות של מערכות אלה) מקווה שמיציתי את העניין ותחליט במה אתה מעדיף להשתמש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|