![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
מחשב נייד , דעות
אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי
אז נכנסתי ל HP ועשיתי מחשב בהרכבה אישית על סדרת ה ARTIST זה מה שיצא : ציטוט:
$1,744.98 כאן יש תמונות של המחשב, מחשב מדהים מבחינת עיצוב http://www.shopping.hp.com/series/ca...owse1/home_SDP אם למישהו יש הערות על המפרט אני אשמח לשמוע.
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
אם אתה כבר קונה מחדש נייד טוב, עדיף לך כבר לקחת הארדיסק עם 7200RPM.
בין כל המפרט, לא הצלחתי למצוא את המשקל שלו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לגבי המשקל
5.59 pounds = 2.53558135 kilograms לגבי ההארד דיסק , אין הארדיסקים של 7200 שאפשר לשדרג אליהם במסגרת המחשב הנוכחי.
# 4 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כבד מדי.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
t tc tcp tcp/ip
|
כבד מאוד, יקר מאוד.
חבל על הכסף, במחיר הנ"ל תוכל לקנות מחשב נייח טוב לבית ומחשב נייד לשימושים שחייבים ניידות הרבה יותר קל.
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
כולכם התבלבלתם, זה 5.59 ליברות שזה יוצא 2.5 קילו
פשוט הכיוונים של השפה שונים אז זה התבלבל לכם. 2.5 קילו זה יותר קל מהמחשב שיש לי עכשיו שהוא 2.9 קילו אז שוב למי שיש הערות מבחינת מפרט אני אשמח לשמוע לגבי המחיר , ביחס למה שהמחשב הזה מציע (אני קונה אותו בחו"ל) המחיר הוא מאד מאד מאד זול כלומר אם תעשו חיפוש בזאפ , מצאתי מחשבים ב 20 ו 30 אלף שלא מתקרבים למפרט שלו...
# 9 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
המפרט טוב... רק שלדעתי מיותר לנייד. אם תקנה אותו תהנה בטוח, השאלה רק אם באמת תנצל אותו...
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מחשב בנוי מצוין! אין עוד מה לומר..
חוץ מזה, HP - השם אומר על הכל. שווה כל גרוש, תמיכה ממצוינת שירות נהדר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|