![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] לא קלה.
יש לי שרת win2003 עם sql 2000
פתחתי מסד נתונים ב-sql, ואני רוצה לפתוח עליו אתר אך שיהיה בשרת לינוקס אחר. איך? כשאני מפעיל את האתר בשרת ווינדאוס 2003 עם Apache ומקשר למסד נתונים, הוא מראה טוב ויפה, אך שאני מעלה את האתר לשרת לינוקס אחר, ומפנה איפי, זה מראה את זה: www.muonlineg.com ד"א השאלה כאן, כי היא מיועדת למתכנתי php עם ידע במערכת SQL 2000 Last edited by kfirfer; 05-03-08 at 20:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
בלתי אפשרי לקשר MSSQL עם PHP
- לא משנה, כנראה שאפשרי.
# 3 |
חבר בקהילה
|
עובדה שהצליחו. ומצליחים עד היום. לא חייבים asp.
או שלא הבנתה את השאלה שלי. לא משנה מצאתי: http://www.phpbuilder.com/columns/alberto20000919.php3 רק חבל שהשפה אנגלית שם קשה. אם מישהו שיודע להסביר בשפה העברית אני ישמח מאוד ![]() Last edited by kfirfer; 05-03-08 at 21:35.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאוד אבל מאוד לא כדאי לעבוד כך.
קודם כל, אם אתה כבר על שרת לינוקס, למה לא לעבוד עם MYSQL? העלות הרבה יותר נמוכה, ופחות כאבי ראש. דבר שני, אם השרת SQL והשרת PHP רחוקים אחד מהשני אפילו רק 5 MS, זה יאט את האתר ויצור עוד עומס על השרתSQL והPHP כי הם יצטרכו לתקשר אחד עם השני לאורך זמן. אם הם מחוברים ברשת פנימית זה בסדר. ובכלל יכול להיות שאי אפשר לגשת לשרת SQL מבחוץ. תבדוק אם יש לך תמיכה בשרת בODBC, או אם יש לך גישה להתקין כל מה שאת רוצה אז אפשר לעשות משהו יותר טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|