|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP | בקשר לעבודה עם SESSION | אני צריך עזרה.
שלום...אני בונה מערכת ניהול אתר...
בכניסה למערכת צריך להזין שם משתמש וססמא....זה בודק במסד אם זה קיים וכל זה...בכל אופן... ההתחברות עובדת עם סששין ולא עם עוגיות.... הבעיה היא כזאת...נניח התקנתי את המערכת ב 2 אתרים שונים... שאני נכנס לאתר הראשון...סבבה אני צריך להקיש שם וססמא...זה מתחבר...אחרי שזה מתחבר אני בשורת כתובת רושם את הכתובת של הפאנל של האתר השני... וזה פשוט נכנס כמחובר...בלי לבקש שם וססמא...אני הבנתי שזה בגלל שיש סשיין זהה ב 2 האתרים... ישנה אפשרות לעשות סשיין שונה לכל אתר ואתר...? זה נורא נורא חשוב...אשמח אם מישהו יתמוך בי בעניין. יום טוב ותודה מראש, מתן מרציאנו.
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכ"מ תעשה שם בתוך הסשן איזה נקודת זיהוי או תסיסמא של המנהל ... תשם משתמש של המנהל... דברים כאלה שתוכל להבדיל.
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עשיתי את זה בהגדרות סשיין:
PHP קוד:
PHP קוד:
***אגב צדקת...המערכות היו מותקנות על אותו שרת...אבל אני מעוניין שזה יהיה מוגן גם ממקרים כאלו. תודה רבה, מתן.
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה לא יהיה מוגן מפני אתרים על אותו השרת [זה א'ב בפריצת פורומים למשל..]
ולידע כללי אם זה פאנל ניהול תגדיר בהתחלה בlogin את הדבר הבא: PHP קוד:
בכללי תצפין את הנתונים $_SESSION['youlogin'] [תצפין את הyoulogin בהצפנה משלך.. נגיד במקום o תעשה str_replace ב123 למשל..]
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא כל כך הבנתי אותך אחי...
=\
# 6 |
Permanently Banned
|
במקום
if($_SESSION["login"] == TRUE) תוסיף עוד תנאים : if($_SESSION["login"] == TRUE && עוד תנאים) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
חשבתי על זה...ועשיתי מן משהו כזה:
PHP קוד:
אבל זה לעבוד לא חכם...אני לא מרגיש טוב עם זה... אין אפשרות לתת לכל סשיין שם משלו??? נניח לפי כתובת האתר? זה יהיה הכי בטוח אני חושב...
# 8 |
הוסטסניון
|
השרת שאתה משתמש בו לא מאובטח, צריך לשנות בו הגדרות בphp.ini ויכול להיות שבעוד כמה מקומות, תדבר עם בעל השרת.
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני לא מאמין שהשרת לא מאובטח...ום אם כן אנימעוניין באבטחת הםאנל דרך הקוד ולא להתעסק בדברים אחרים...
אני בטוח במליון אחוז שישנה אפשרות לתת ל סשיין שם....אם מישהויודע אני אשמח לקבל עזרה=]
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|