![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה ביצירת טופס עידכון ב-ASP
אוקי פעם ידעתי איך לעשות את זה היום XD שכחתי כי לא עבדתי עם זה הרבה זמן...
אקיצר אני רוצה ליצר טופס עידכון והוספה לבסיס נתונים אקסס... מישהו יכול להביא לי סקריפט בסיס או להסביר לי איך מה ולמה? XD תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
קוד:
<%@Language=VBScript codepage=1255%> <% dsn="DBQ=" & Server.Mappath("db1.mdb") & ";Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" set conn=server.createobject("adodb.connection") set r1=server.createobject("adodb.recordset") conn.open dsn r1.activeconnection=conn r1.open "select * from dbname" conn.execute "insert into dbname values('" &_ request.querystring("name") & "' , '" &_ request.querystring("lastname") & "' , '" &_ request.querystring("email") & "' , '" &_ request.querystring("home") & "' , '" &_ request.querystring("phone") & "' , '" &_ request.querystring("morephone") & "' , '" &_ request.querystring("fax") & "' , '" &_ request.querystring("city") & "' , '" &_ request.querystring("password") & "')" conn.close set conn=nothing %> <html> <body> <br /> <center> <font color =red size=16> הנתונים נקלטו בהצלחה </font> </center> </body> </html> dbname אתה משנה את שם הספריה שבמסד נתונים וב- db1 אתה משנה לשם המסד נתונים. *אם ידעת פעם לעשות אחד כזה אז אני לא צריך להסביר לך את הפוקודות האחרות הם קלות בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי מצאתי מערכת ישנה שלי שתיכנתתי XD
אני עכשיו משנה אותה לפי הצרכים שלי ונזכר בחומר XD תודה בכל מקרה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|