|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש| איכסון של 150 והרבה תעבורה
ב"ה
אשמח לדעת כמה יעלה איכסון של 150 והכמות התעבורה הגדולה ביותר שתוכלו לתת לי אני רוצה כמה הצעות מחברות שונות ברגע שהמחיר יתאים לי אני הולך שלח לו הודעה פרטית + הודעה על נעילת אשכול אם יש אפשרות למחיר כולל דומיין ישראלי אני הודה לו תודה ושבת שלום! Last edited by israel7; 08-02-08 at 14:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום לך israel7,
הצעה מבית wonder-host שטח אחסון: 150 MB. תעבורה חודשית: 100 GB. כל השאר ללא הגבלה. -- 80 ש''ח לחודש. בהזמנה לשנה דומיין עולמי מתנה. דומיין ישראלי במידה ואתה קונה את החבילה הזאת למשך שנה הדומיין יעלה לך 80 ש''ח. *עסק רשום ומספק חשבוניות. * התחייבות לUpTime של 98% לפרטים נוספים והזמנות צור קשר: icq: 359750887 msn: bronor_r@hotmail.com אתר העסק: wonder-host.co.il רוסלן. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש כאן אנשים שממליצים בפחות אפילו ב30 ש"ח לא יפה! |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
להלן הצעת מבית העסק "הום-סרב": חבילה קטנה: - שטח אחסון: 200MB - תעבורה חודשית: 20GB - כל השאר ללא הגבלה --- מחיר חודשי: 20 ₪ כל 1GB תעבורה נוסף - 1 ₪ בהזמנה לשנה, דומיין עולמי חינם. דומיין ישראלי: - נרשם על שם הלקוח. - תקופת רישום: שנה. - ספקית: LiveDNS - כולל פאנל ניהול. ---- 95 ₪ לפרטים נוספים, דרכי יצירת קשר: 1-700-500-402 - משרד, בשעות הפעילות. 054-256-1199 - נייד 052-617-2255 - נייד אתר העסק: Http://homeserv.co.il דואר אלקטרוני: info AT homeserv.co.il
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם לא יהיה כאן הצעות יותר טובות עד יום ראשון בבוקר אני סוגר אצלך! Last edited by israel7; 08-02-08 at 14:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שלום לך!
חברת FORE.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה. החבילה המוצעת: 200MB אחסון 20GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה! = 150 ש"ח לשנה מחיר מבצע מיוחד! (תקף עד ל15.2). או 50 ש"ח ל-3 חודשים! דומיין ישראלי: בהזמנת אחסון לשנה - אחסון + דומיין ישראלי - 220 ש"ח בלבד! בהזמנת אחסון לפחות משנה - דומיין ישראלי ב-90 ש"ח! חברתנו רשומה במע"מ ומספקת קבלות. אנו מתחייבים ל98% אפטיים! פרטים ליצירת קשר: אתר: http://www.FORE.co.il/ אייסיקיו: 213559074 מסנג'ר: ofirccc@walla.co.il אימייל: ofir@fore.co.il פלאפון: 054-2339214 תודה ויום טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|