|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
רוצה לקנות מקלדת לוגיטק, מתלבט...כנסו לעזור.
אוקיי אז ככה, הלכתי לחנות לבדוק כמה עולה מקלדת לוגיטק...
ראיתי המון דגמים והחלטתי שאני רוצה לקחת משהו טוב, לא יותר מדי יקר אבל שיהיה נוח וכאלה. בדקתי כל מיני מקלדות והגעתי לסדרה של LX של לוגיטק... עכשיו ההתלבטות היא האם לקחת את LX-500 Cordless Desktop או את LX-700 Cordless Desktop עכשיו המחיר של LX 500 עולה 390 בחנות וזה אלחוטי על סוללות. והמחיר של LX 700 עולה 580 והיא יותר משופרת וגם עם עכבר נטען. מה דעתכם? להתפשר על ה500 או לקחת את ה700 ? אם אתם רוצים עוד מידע כנסו לאתר של לוגיטק ותבברו ואז תגידו לי אם עדיף את 500 או 700, ברור שה700 יותק מתקדמת, אבל כל הקטע פה הוא האם ה200 ש"ח האלה ישפיעו על משהו, אם יהיה משתלם... תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Guest / אורח
|
קח טיפ לחיים... כרגע טכנולוגית ה"אל חוטיות" עדיין בחיתולים... לא מומלץ מוצרים אל חוטיים...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
עכבר אלחוטי דווקא אני ממליץ, אבל חובה לייד עכבר אלחוטי מטען בטריות ולפחות ארבע בטריות נטענות שתוכל להחליף במידה וייגמרו לך... בקשר למקלדת, לא ממש מומלץ למרות שזה נחמד...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקיי אני כבר החלטתי שאני קונה אלחוטי, פשוט אני רוצה שתגידו לי האם כדאי לקחת את ה LX 700 או את ה LX 500, זה לא כל-כך מסובך...אני חושב שעדיף עכבר נטען, אבל אם זה לא כל-כך נורא שהעכבר לא נטען אפשר להסתפק ב500 לא? :]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
אם אתה הולך על אל חוטי אני ממליץ Logitech® diNovo™ Media Desktop™ Laser שזה משהו טוב... אבל אם אתה קבוע על שני אלו... ברור שהLX700
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
חחח זה כבר לא לתקביצים של...כבר השקעתי את כל התקציב שהיה לי במחשב עצמו...
אתה חושב שיש לי סיכוי להשיג את ה LX 700 ב500 ש"ח? כי בתאלכס זה התקציב למקלדת. כבר שמתי 5900 על מחשב, 1600 על מסך וזה כבר 7500, אז אני רוצה שיהיה 8000 עגול חח... והא ודרך אגב המחשב החדש אמור להגיע לי יום שני, אז אני אתן פה את המפרט תגידו אם לא יצאתי פראייר :] |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תקח משהו שיש לו מטען בתוך המכשיר
אני עובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק ואני משתגע אני כל פעם מחליף סוללות למזלי יש לי 8 סוללות נטענות |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תיקח את ה-LX700,
הרבה יותר טוב! ובקשר למפרט, אנו מחכים בקוצר רוח...! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|