|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
זקוק לעזרתך [מוחות יצירתיים]
היי,
שימעו אני במגמת עיצוב וכו' אבל זו לא מגמה מי יודע מה - אבל בקיצור. יש לי עבודת גמר שאני צריך לעשות וזה לחשוב על מעין פטנט או רעיון למוצר כלשהו וליצור אותו. זה ממש נפלא שהביצפר מבקש ממני להמציא פטנטים ורעיונות יחודיים למוצרים ועוד ליצור אותם.. ![]() בנוסף על זה הם גם טורחים להודיע לי שצריך תפרוייט גמר הזה חודש לפני ז"א שיש לי קצת פחות מחודש. נסתי לחשוב על רעיוניות ואפילו הדבר הכי יבש ומעפן לא עלה לי לראש לכן אני ממש זקוק לעזרה - לא בא לי שהבגרות שלי תדפק רק בגלל זה (כי לאחרונה עשיתי יותר ויותר מאמצים וכו'). אז אשמח לרעיונות (לא צריך משהו שאתם רוצים להרוויח ממנו מיליארדים וכו'...). תודה רבה |קורץ|
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא צריך פטנט יסודי שישנה את עתיד האנושות. לך על משהו בסגנון התרשימים הרנסאנסים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני לא זקוק למשהו גאוני אבל משום מה קבלתי מעין בלקאווט ואין לי שום רעיון אפילו לא משהו יבש ודל.
# 4 |
הוסטסניון
|
הוא צריך לעבוד?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבסיס בתרשימים הרנסאנסים הוא פעולה והשלכה.
לדוגמה התרשימים של לאונרדו דה וינצ'י. משהו בסגנון "גלגל מסתובב, מנוף עולה..." וכו'. בסיסי למדי, אבל מרשים. ![]() ![]() ![]() ![]() כמובן שזה בתנאי שהדגש כאן הוא על עיצוב, ולא ישום. מבחינת ישום פיסת מתכת מעוצבת מחדש עם תוית של "מרים עציצים" תהיה יעילה יותר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כן אלו תרשימים מעניינים מאוד, אבל כנראה שלא מספיק כדי שהביצפר שלנו יחשוב בכלל על להראות לנו תרשימים או דברים כאלו.
הם רוצים משהו חזק בקטע של יישום. הצעתי אפילו לבנות דגמים מנייר A3 (שזה אם איני טועה נייר חלק לבן אבל קצת עבה יותר) של נגיד טנקים וכל מיני דברים אבל הם לא רוצים דגמים תרשימים וכו'. הם רוצים איזשהו מוצר.. אני מחפש משהו אפילו הכי פשוט ויבש שיהיה קצת יחודי ונורמאלי.
# 7 |
הוסטסניון
|
תיק מנייר עיתון...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רוצה לזלזל או משהו, אבל הכונה שלי היתה שתבנה משהו לפי סגנון התרשימים.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
דבר איתי במסנג'ר, יש לי משהו
# 10 |
חבר וותיק
|
עבודה שאני עשיתי בפרויקט גמר
ילקוט שמתחבר עם רצועה לבטן (כמו חגורה) ואז הוא נוסע אחריך (לילדים קטנים כאילו) אני אישית בניתי את זה ויצא ממש פצצה =] זול פשוט ואפשר לעצב את זה בצורה ממש יפה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|