|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() היי ,
ברשותי האתר JUP שהוא שירות העלאת תמונות שמספק בין השאר שירותים נוספים לאחרונה נתקלתי בקישורים מאינדקס האתרים "כליום" שמסקר ומציג אתרים שנבחרים על ידי העורכים כדי להגיע לדף הסיקור לחצו כאן הציון שקיבלתי הינו 4 כאשר הציון המקסימלי לאתר הוא 5 ככה שאני די מרוצה ![]() הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הסיקור באינדקס , האם הוא יכול להשפיע והאם יש חשיבות כלשהי אצל הגולשים או בוני האתרים לאינדקס "כליום" ? אני אישית שמחתי לראות את הסיקור והרגשתי גאווה באתר על הציון ![]() האם אתם מכירים עוד אתרים שכדאי להופיע בהם ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כל האתרים המתחרים בתחום העלאת תמונות כבר מאונדקסים שם, אבל הקישור בטח לא יזיק
![]()
# 3 |
עסק רשום [?]
|
נחמד טל,
אבל בלי לבאס או משהו, הם מקבלים כל אתר ששולחים להם, פשוט כל אתר. הם קיבלו אפילו את החשבון תוכן סלולרי שלי.
Last edited by Vision; 11-02-08 at 19:19.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נשמע סבבה,
יש שם עוד הרבה אבל בכל מקרה אל תוותר, יש לך אתר מאוד נחמד ואם תשקיע בקידום ולא תתעצל הוא יכול להצליח מאוד, בהצלחה, ניצן.
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לאחר שקראתי את ההודעה שלך נכנסתי והוספתי את האתר שלי.. תוך חצי יום הכניסו את האתר שלי.. הם זריזים..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא יודע עד כמה זה עוזר לקידום, אבל באותו יום שהוא מופיע בעמוד הראשי יש בסביבות 300 כניסות.
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ביום שהמליצו עליי היו לי בערך 400 כניסות יותר, וגם כמה ימים אחר כך היו יותר כניסות מהרגיל (המספר ירד בהדרגה). |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
שלחתי להם בקשה שיוסיפו אותי לפני שלוש ימים,עדין לא הוסיפו =]
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה ממש מצויין, זה מעיד על כך שלאנשים אכפת מאתרך ורוצים לעזור לו בקידומו, וגם ציון זה הוא ציון מאוד טוב
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|