|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך טיפה טיפה עזרה ב SQL ו SAP
שלום לכולם אני בונה כרגע אתר לבגרות ויש לי בעיה קטנה אןי שגיאה אבל זה גם לא מציג את הכתבה.. אני יפרסם את הקודים הרלונטים.. תודה לעוזרים מראש..
הקוד שאמור להציג קוד:
<% var id = Request.QueryString("id")() var cid = Request.QueryString("cid")() var conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") , rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") , SQLstr conn.Open ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source =" + Server.MapPath("/matancp2/db/bagrotdb.mdb")) SQLstr="(SELECT * FROM artical WHERE id="+id+" AND cid="+cid+") " rs.Open (SQLstr,conn) while (!rs.EOF){ // while not at end of file var aname = rs("articalname").value var atext = rs("content").value Response.Write (aname) Response.Write ("<BR>") Response.Write (atext) rs.MoveNext() //Move to the next record } %> readX.asp?id=20&&cid=20 readX.asp?id=20&cid=20 readX.asp?id=20andcid=20 שום דבר לא נצליח אני ישמח לעזרה כי אני צריך להגיש תאתר בימיים הקרובים תודה רבה רבה לעוזרים ![]()
חבר בקהילה
|
סליחה על הקפצה אבל אף אחד לא עזר אני יודע שזה לא בסדר אבל יש לי יומים לסיים את הפרויקט הזה..
תודה וסליחה..
Whatever
|
אין להקפיץ.
|
|