![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
[מחשב נייד] זול, מחפש.
שלום, מחר אחד מקרובי המשפחה שלי נוסע לחו"ל, ומצאתי זאת כהזדמנות נהדרת לקנות משהו שאני חושק בו כבר הרבה זמן - לפטופ.
אני רוצה את הלפטופ הכי זול, אני לא מיימר להריץ משחקים עם גראפיקה כבדה על זה - אני רק צריך שאוכל לתכנת בזה, ולפחות 20GB מקום. RAM? 512MB+. עוד דבר שמהווה שיקול זה המשקל והגודל, אשמח שזה יהיה קל ככל האפשר - ושלא יהיה גדול מידי. וכמובן, שזה יתמוך בעברית, אך זה כמובן תלוי במערכת ההפעלה, וLINUX ו-XP מאפשרות תמיכה מלאה בעברית עם הורדת חבילת שפה, נכון? מקווה שהדרישות שלי לא יותר מידי XD, התקציב הוא עד בערך 300$, אפשר חריגות קלות. אשמח אם תוכלו להציע לי מחשב נייד שיעמוד על התנאים הנ"ל, מכיוון שאחד מקרובי המשפחה שלי נוסע לארה"ב, גם דברים משם זה בסדר. תודה רבה ![]() דניאל |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אתה יכול לקנות יד שנייה בארץ. ייתן לך אותה תוצאה.
במידה ואתה מחפש משהו חדש. לך על כאלה של HP. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
איך הולך כל העניין של יד שנייה ואחריות? נגיד ואני קונה ואחרי חודש אני מגלה שמכרו לי לוח אם דפוק, או משו דומה, מה קורה?
זה בטוח? |
![]() |
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
אני מעוניין
![]() תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
דניאל תפנה אל אתרים של מעבדות מחשבים..
אבל לצערי זה לא יעזור לך כי אתרים כאלו או כל אתר אחר יבקש לשלוח את המחשב למקום מסויים בארה"ב + יקחו לך מסים וכו'. תקנה בארץ מחשב ב300דולר. ישנם מלא מעבדות מחשבים שיציעו לך מחשבים מהמפרט שאתה מבקש. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|