![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה | אני משתמש ב-Iframes
אני משתמש באתר שלי דרך הקוד iframe ..
אם מישהו מחפש את האתר שלי בכל מני צירופי מילים בגוגל הוא לפעמים נותן קישור ל-frame אחד מכל האתר. איך מתקנים זאת? נ.ב. הייתי מוסיף את השאלה לאשכול הקודם שיצרתי אבל אני כבר לא יכול לערוך. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
תשתמש בinclude במקום בiframe אפשרי גם בphp וגם בasp איך שאתה רוצה.
גגל על זה
# 3 |
חבר בקהילה
|
אפשר גם להשתמש בSSI
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תנו לי דוגמאות לקודים של include ושל SSI
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
קוד:
<!--#include virtual="/directory/included.html" --> תלוי בהגדרות השרת Last edited by pirsomet; 11-02-08 at 14:07.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם אני לא טועה, תפתח קובץ robots.txt ותרשום שם:
קוד:
User-agent: * Disallow: xxx Disallow: xxx
# 7 |
Permanently Banned
|
תעשה בדיקה בJS אם הקובץ הוא פריים ואם כן תעשה שזה יעבור לעמוד הראשי של האתר.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
היי, אשמח להסביר לך על התופעה.
מה שקורה זה, שכל קובץ - זה פריים. וכשגוגל רואה קישור לקובץ HTML, שאמור בדפדפן להיפתח בתוך IFRAME, לגוגל זה קישור חדש לגמריי. מה שניתן לעשות במקרים אלו. כל משתמש שנכנס - זה בודק האם הוא בפריים, ואם כן, מעביר אותו לדף הראשי. HTML קוד:
<script type="text/javascript"> if (parent.frames.length==0) { document.location.href = "index.html"; } </script> בעצם כך, לא תצטרך עוד פריימים. הדף PHP יכיל את הדברים הבאים: PHP קוד:
לאחר מכן, במקום המקום של ה-IFRAME, יהיה קוד PHP, שיציג את הדף הנכון. זה דורש ידע מועט ב-PHP. החבאת הדפים ממנועי חיפוש שיטה שלפי דעתה היא מאוד גרועה, מכיוון שכך הדפים האלה לא יופיעו כלל בגוגל. קוד:
User-agent: * Disallow: page1.html Disallow: page2.html שמתחילה ב-Disallow: ושם הקובץ. מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|