![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תראו מה מצאתי ... :O
אממ.. מצאתי ברחוב:
לוח אם וכרטיס מסך MX2 זה מסריח אבל עזבו רגע הלוח אם> זה ASUS.. בתמונה יש את הציפ של הCPU עצמו או שהוא מובנה בתוכו או שהוציאו אותו? כי לחבר שלי יש מחשב זרוק פנטיום 3 וחשבתי לנסות להחליף לו את הלוח האם וזה.. ![]() דגם הלוח אם: asus p4i65g ואם אפשר לדעת מה הMHZ של המעבד =]
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הצ'פ שכתוב עליו INTEL הוא לא מעבד אלה צ'פסט אם אני לא טועה זה הגשר הדרומי חח וחוץ מזה ח''ח על המציעה אני מחפש כבר כמה זמן מחשב בשביל להכניס אותו לתוך מארז של ווידאו התחלתי לעבוד ניראה נחמד בכול מקרה תחפש מדריכים ברשת על הרכבת מחשב ושם כבר תבין איך להחליף לוח אם
Last edited by ibmod; 09-01-08 at 18:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אישית מצאתי כבר המון דברים ברחוב חח..מחשב נייד,32 כרטיסי מסך, כרטיסי קול רשת ומודם-פקס בשפע..מארזים נחמדים וספקים בכמויות...במקרה שלי הרוב כן עובד חוץ מהספקים שלא בדקתי את כולם..אבל היו מקרים שהייתי מוצא דברים והם לא עבדו..אז אל תתפלא אם זה לא יעבוד.
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תיפסול
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
חחח...
אני אישית מכיר חנות מחשבים שזורקים לוחות בשפע (ומזה שפע איזה 50 ביום) ואין מצב שאחד מהלוחות לא עובד... ספקים,מעבדים,זיכרונות,כרטיסי מסך ... מצאתי פעם שם מעבד P4 ... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וליידי יש חנות גראפיקה.. אז הם מדיי פעם זורקים משהו אני וחבר שלי פשוט רוצים להרכיב מחשב.. (:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|