|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() בקיצור הלוח אם זה Motherboard הוא 28 שזה לפי מה שהבנתי זה מצויין
אבל ה CPU (שאני לא יודע מה זה בידיוק) הוא 60-59 וזה רק עכשיו ככה, ועכשיו בידיוק החלפתי ספק כוח ומאוורר .. והיתקשרתי לטכנאי מחשבים לישאול והוא אמר שהתוכנות של הבדיקה טמרפטורה לא אמינות והמיספרים שם לא נכונים וזה לא נכון, ובקיצור זה על אחריותו עם קורה משהו , אבל זה לא אכפת לי עם זה על אחריותו השאלה עם זה נכון ה 60 ואם יקרה משהו ועוד משהו מה זה הCPU ומה צריך לעשות כדי להוריד תטמפרטורה .. ובדקתי בשתי תוכנות EVEREST וגם SpeedFan ובשניהן זה מראה את אותה הטרמפרטורה .. זה דחוףף השאלה עם המחשב נימצא בסכנה עם הטמפרטורה הזאת של הCPU .. ומה יכול ליקרות , תודה Last edited by Nisan; 27-12-07 at 18:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
CPU זה מעבד.
Central processing unit. http://en.wikipedia.org/wiki/Central_processing_unit בקשר לשאלה על הטמפרטורה - דבר ראשון, יש תוכנות לא אמינות - זה נכון, אבל על EVEREST או ATITOOL אפשר להסתמך. דבר שני, תלוי איזה מעבד יש לך, אם יש לך איזה P4 הטמפרטורה לא כ-ז-ו גבוהה, עם ליבת PRESCOTT זה בכלל נס ![]() בקיצור מה הדגם של המעבד שלך? תבדוק בEVEREST |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחי זה מחשב ישן זה לא המחשב הראשי שלי .. אבל אני בכל זאת דואג והדגם הוא
נראה לי שזה הדגם חח? Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.70GHz CPU Alias P68, Willamette, A80528 Intel Pentium 4 |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לי מחשב ישן בבית (משמש home server כזה בקיצור מעבירים את כל הזבל לשם) מגיע והגיע ל 50-60 מעלות בקלות.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|