![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() שלום לכם,עיצבתי לוגו לאתר של חבר שלי,אשמח לקבל ביקורת על הלוגו.
![]() http://www.2send.us/picture.php?file=7095adf752.png |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אמממ... זה לא בדיוק לוגו :X
# 3 |
חבר על
|
ראשית, זה באר ולא לוגו, לפי מה שידוע לי.
אין צבעים, אין חיים לבאר הזה. הבאר מאוד ריק. הכתב למעלה-הפונט בו, ממש, אבל ממש לא מתאים ו\או יפה. אם אתה בוחר כבר לשים את הכתב, אז למה לא לשים אותו בבאר עצמו כדי למלאות את החלל הריק?! המחשב לא משתלב טוב, וקצת קשה להבין בהתחלה שזה אכן מחשב נייד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
זה לוגו..
הוא לא אמור להיות מפוצץ כי אז זה לא יהיה נוח לעיין ..ככה הוא נוח לעיין לא ריק מידיי ולא מלא .. בקשר לפונט,זה כבר טעם שלך...אני חושב שזה מתאים..טעם שלך בקשר לכתב שהוא למעלה אז שמתי אותו למעלה כי אני חושב שזה יותר יפה,כשא זה באמצע זה סתם תקוע בלוגו אז שמתי למעלה זה משתלב טוב עם הכתוב .. ועכשיו יש לי הערה שיכל להיות שהיא תעליב אותך ,אבל אני באמת לא מנסה להעליב אני רק אומר** כתבת שאין חיים,צבעים בלוגו.. אז אני רוצה להגיד לך שיש צבעים וחיים בלוגו.. לעומת האתר שלך ,אתה יכל להיכנס ואתה רואה רק אפור,זה נקרא ללא חיים /צבעים.. עכשיו אני חוזר אני לא בא להעליב או משהו.. ואני מבין אותך שקצת קשה לשלוט שזה מחשב וזה בטח בגלל שהוא מסובב לא? אבל תוך שנייה קולטים ... ובבקשר למקום ,לא היה לי מקום אחר שיתאים,זה הכי התאים ..^_ זהו חח פשוט הייתי חייב לענות על התגובה הדורשת תשובה הזאת^_^ תודה על התגובה בכלזאת.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, לא אהבתי את הפונט.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
זה באר לפי דעתי,
ונחמד + , 6/10 |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מאוד ריק לדעתי...אין מבנה או משהוא מיוחד שייחד את הבאר הזה...גם הכתב עצמו לא מי יודע מה
אם להגיד את האמת זה נראה נחמד אם כי די חובבני
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|