|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דרך לקבל כסף באינטרנט??
***לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה***
אני מחפש איזה דרך שאנשים ברשת יוכלו להעביר לי כסף וכמובן גם אני יוכל להעביר לאנשים אחרים יש את פאיפל אבל בשביל זה צריך לאשר עם כ.א. בין לאומי ואת זה אין לי האם יש דרך אחרת רק דרך הרשת להעביר כסף לאנשים? כמובן חוץ מהעברה בנקאית וכ.א. איזה אתר או משהו כזה תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
egold
# 3 |
חבר וותיק
|
אפשרי להעביר מ egold לפאיפל/לחשבונות בנק?או לקנות עם זה מוצרים דרך האינטרנט לדומא דומיינים?
וההפך?(מחשבון בנק/מפאיפל לegold?) והאם צריך לאשר שם איזה חשבון דרך כ.א.? ומה העמלות שהם לוקחים על כל הפקדה/הוצאה של כסף? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אי אפשר מאחד לשני
# 5 |
חבר וותיק
|
מה הכוונה מאחד לשני?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מפייאפל לeGold אי אפשר להעביר...
העמלות סבירות עבדתי איתם בעבר... ויש מספר מאוד מאוד מצומצם של אתרים שמאפשרים קנייה של דומיינים איחסון וכו' בעזרת איגולד.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
וואלה!פאי אם אני לא טועה
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והאם הם חברה רצינית וכדאי לעבוד איתם? שלא פתאום יום 1 יעלמו והלך לי כל הכסף שם והאם אפשרי להעביר מE-GOLD לבנק(בישראל /בחו"ל) וההפך? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
היה לפני כמה זמן בעיות עם אי גולד עמדו ליפול או משהו כזה.
ואפשר בעזרת אנשים להעביר בין אי גולד לפאיפל. יש כמה אתרים שמוכרים דומיינים בעזרת אי גולד.
# 10 |
הוסטסניון
|
egold לא מומלצים מכיוון שהלקוח לא יכול להעביר כסף לegold רק להרוויח אותו מאנשים אחרים - וקשה להרוויח. ואתה יכול לקנות ממישהו egold בשביל עמלה של 10%, אתה תשלם 10$ הוא יעביר לך 9$. בקיצור egold לא ברמה של פאיפל - הסיבה היחידה שמשתמשים בהם זה כי פאיפל לא מאפשרת להשתמש באתרים לא חוקיים וegold כן (היפים ואתרי כסף קל..)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|