![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש איחסון ודומיין עולמי
אהלן.
אני מחפש איחסון בשבילי ולחבר שלי. אני צריך חבילה קטנה מאוד באופן יחסי (150 מגה ו15 גיגה תעבורה יספיקו, אפילו פחות). מה שכן הבקשה - זה מיועד לפורום, ככה שהחברה שאני יבחר בה תצטרך להעביר את הפורום משרת חינמי לשרת שלה. נא לציין את גודל החבילה, וותק והאם אתם עסק חוקי, בנוסף נא לכתוב כמה עולה דומיין עולמי \ ישראלי. *יתרונות - חברה שתתמוך בנו בנושא הפורום, תעזור. *מנהל רציני ומבין עניין, עם פלאפון שזמין בשעות הסבירות. חובה מבחינתי שהחברה תעביר את הפורום. בנוסף, אני מעוניין ביום ניסיון שבהם אני יוכל להעביר את הפורום אליכם ולראות שהכל עובד (משום שבגלל השרת החינמי חלק מהדברים לא עבדו). אני מעוניין לסגור את הנושא תוך יומיים שלושה , מה שאומר כבר היום את הניסיון בהעברת פורום וכבר מחר לשלם (מחר - 10.12). תודה ,ברק |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
חבילה כבקשתך שטח אירוח 150 מגה תעבורה 20 ג'יגה כל השאר ללא הגבלה במחיר של 15 שקלים לחודש ---- דומיין עולמי (ipower) מחיר 60 שקלים --- דומיין ישראלי 140 שקלים -- וותק של שנה וחצי עסק רשום זמינים,שרת יציב שם: גיא חדד פלאפון: 0545822481 אייסיקיו: 6095944 מסנג'ר: guy special-serv.net מעוניין? צור קשר ערב טוב ![]()
שם: גיא חדד טלפון: 077-2110302 אימייל: Guy@Special-Serv.co.il www.Special-Serv.Co.il Last edited by special-serv; 09-12-07 at 19:08.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
נעביר לך גם
![]()
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלום
200 מגה אחסון 15 ג'יגה תעבורה 30 שקל בחודש כולל העברה. לפרטים : אי סי - 97839691 support@drp.co.il www.drp.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
HOmeServ תשמח לארח אותך על שרתיה. חבילה: - 250MB שטח אחסון - 20GB תעבורה - כל השאר ללא הגבלה - העברת הפורום חינם. - התקנת מודים ותמיכה בפורום ללא הגבלה. ---- 20 ש"ח לחודש. דומיין בינ"ל - 60 ש"ח. דומיין ישראלי - 95 ש"ח. בהזמנה לשנה דומיין בינ"ל מחברת גודאדי ב50% הנחה. פרטים ליצירת קשר: טלפון: 1700-500-402 פלאפון: 054-256-1199 אתר העסק: http://homeserv.co.il המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|