![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[php] קבצים בפונקצית mail
יש לי עבודה עם הרבה mail בעבודת תיכנות הבאה.
קראתי על הפונקציה, עבדתי איתה, הכול טוב ויפה. יש רק בעיה אחת, לא ראיתי ולא פסיק על נושא של צירוף קבצים בהודעת מייל. למישהו יצא לעבוד עם קבצים במייל? למישהו יש פתרון? תודה, ירין
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחפש מחלקה מוכנה שתטפל לך בזה.
כמו PHPMAILER או אם למישהו אחר יש המלצה אחרת. אם אני לא טועה עם המחלקה הזו אתה פשוט קורא לאיזו פונקציה ומספק לה את הנתיב לקובץ שאתה רוצה לשלוח והיא דואגת לשאר.
# 3 |
הוסטסניון
|
אני שולח לך הודעה פרטית עם התשובה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
פששש...סודי ביותר אני רואה....אם לא הבנת את הקטע של פורום, כל הקטע שמישהו שואל, עונים וכולם מרוויחים מהידע.
בתור מנהל לשעבר של הפורום הזה בפרט ומנהל ראשי בפורום הוסטס בכלל, זה מאוד מעצבן אותי שאת המטרה של "פורום" כבר שוכחים, אני יזכור את ה"סודיות" הזאת באשכולות עזרה שלך.... בכל זאת...פעם נתקלתי כמו שבניה אמר, במחלקה..אני לא זוכר את השם שלה אבל היא עשתה את העבודה וגם לימדה אותי כמה וכמה דברים. Baku, המחלקות שמוצאים פשוט עושות את העבודה ה"שחורה", מוציאות את המידע מהקובץ, קובעות את ה"חוצצים", מקודדות לבסיס 64 ושמות בHEADERS, כמו כן גם את תוכן ההודעה שמים בHEADERS וזהו בעצם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|