![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בקשר לסללולרי
הייתה כתבה היום בעיתון על כמה שהקרינה בפלאפונים גבוהה..
עכשיו אני עד היום דיברתי בצורה רגילה.. לפעמים על רמקול.. עכשיו רציתי לשאול אותכם אתם מדברים עם אוזניות? רמקול?.. מה הדעה שלכם על הקרינה וכל השאר .. :| אני אחפש את הכתבה ואם אני אמצא אסרוק ואפרסם כאן בנושא |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן אתם צודקים
רק, האם אוזנייה גם מפחיתה את הקרינה?.. ד"א, Kazuma כל הכבוד לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אם לא מפריע לך האוזניה של הבלות'וס אז תשתמש בה ותשכח מהקרינה בקשר למכשיר סלולרי.
אל תשים מכשירים סלולרים בכיסים כל החיים, תשתמש בנרתיק.
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
והקרינה של המיקרוגל יותר חזקה מכולם ביחד. אז די...
אני הולך על מה שיהיה יהיה...ממשיך לדבר בפלאפון (אף פעם לא הייתי מדבר הרבה גם ככה..) וממשיך לחמם אוכל במיקרוגל....עם אוזניות על המחשב וכו'... מה יהיה, יהיה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
את האמת?
כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה מזיק ומה לא... הרי כל דבר מזיק... גם ציפ'ס אז אמרו שהוא מסרטן,ואני ממש לא מתכוון לחיות בפחד מה לעשות ומה לא ובסוף לצאת החוצה ולידרס ע"י משאית.. אני מעדיף לחיות ולעשות מה שטוב לי וכייף לי לאותו רגע... כי אם אני אתחיל להשים לב על כל דבר מה מזיק מה בריא ומה לא אז המצב יהיה לא טוב... |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני מדבר רגיל.
אף פעם לא הפריע לי ואני לא חושב שיפריע כי מה זה כל כך משנה.(משנה אבל לא הרבה). כי גם אם אתה מחליט להפסיק להשמתמש בכל מה שקשור לקרינה שזה:מיקרוגל,טלויזיה,מסך(אם אני לא טועה).אתה לא תצליח כי יש את האנטנות מסביב לבית שלך,ועוד דברים אחרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|