|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אשמח לביקורת - advGames.co.il
שלום, שמי אלון אלבכרי, אני מתכנת כשנתיים וחצי + מעצב.
אני בניתי אתר במשך 7 חודשים (מרוב עצלנות) ולפני כשבוע העלתי אותו לאוויר, הוא כבר נפתח בעבר ונסגר למשך תקופה של כל שבעת החודשים האלו. כתובת האתר היא: www.advGames.co.il, אשמח לביקורת בנוגע לאתר, לעיצוב, לתפעול שלו וכו.. מטרת האתר היא לעשות כמה שיותר בשביל הקהילה ולא בשביל הכסף או קהילה שמה שאכפת לה זה הכסף. אשמח לתגובות בונות ובעיקר טובות, חשוב לציין שהאתר עוד לא גמור, למרות שחלק גדול ממנו גמור. בתודה, אלון אלבכרי. www.advGames.co.il (אני במשתמש של חבר שלי כי אין לי אימייל של ספקית יימך שמה.) |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד!
עבודה טובה ונקייה, אני יבדוק אותה יותר לעומק יותר מאוחר, ממבט ראשון נראה שהשקעת זמן ומחשבה. מערכת הפורומים גם בנית? היא אחלה של דבר. בהצלחה עם האתר.
חבר בקהילה
|
חשוב לציין: הכל אני בניתי, כל מה שאתם רואים שם, אני.
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פפפששש אחי יש לך רמה!!! כל הכבוד!!! 10/10
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
פששש רואים שהושקעה מחשבה מאמץ.
רואים הבדל בין אתר שישבו עליו שבוע לבין אתר של כמה חודשים. כל הכבוד !! Last edited by DanielS; 26-11-07 at 17:16.. |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
אוקיי אז ככה, נתחיל מכך שהאתר קצת זוחל לי.
ועכשיו נבקר קצת על האתר, אז ככה: דבר ראשון, אחלה עבודה ושהקעה נתת באתר, רואים את זה, יישר כח. דבר שני, הסתכלתי קצת בקוד מקור, וראיתי שעמדת בתקנים, כל הכבוד. בנוגע לעיצוב, עיצוב יפה מאוד. אז בגדול, כל הכבוד לך, אני לא רואה מקום לשינוי. בהצלחה. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אלון --> זה amits מהאייסקיו אגב.
יצא לך מדהים כמו שאמרתי לך =) רואים שחשבת על כבר דבר. אממ יכלת לבקש ממני לפרסם הודעה אבל לא משנה כבר =) |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמובן שהאתר עובר שיפורים מיום ליום ![]() |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד,איזו השקעה.