|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מה כדי לתת באיחסון חינם?
איזה פרמטרים הייתם מאפשרים למשתמשים?
Quota MB אלו הנתונים כרגע...Bandwidth MB Enable CGI Enable Frontpage Max FTP Accounts Max POP3 Accounts Max Email Lists Max MySQL Databases Max Subdomains Max Parked Domains Max Addon Domains CPanel Skin 500 MB שטח איחסון ו 30000 MB תעבורה דבר ראשון מזה משנה כמה תיבות אימייל, מסדי נתונים, חשבונות FTP, סאב-דומיין, חניית דומיניים? הריי מסדי נתונים ואימיילים נישמרים על השטח דיסק שאני נותן... וחשבונות FTP ומאימייל לוקחים את רוח הפס של התעבורה... ודומיינים וסאב-דומיין מה זה מפריע? ומזה Max Email Lists? מה האבדל או ?Max Addon Domains Max Parked Domains בתודה ישראל |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין באמת הבדל
הרעיון זה לתת נגיד 5 SQL ואם רוצים יותר, אז משלמים אותו דבר למקום נותנים נגיד 250 MB, מי שרוצה יותר משלם סא דומיינים בכלל, תתן איזה 2, או אותו מספר שאתה נותן בSQL סתם שיראה יפה אנשים עם אתרים גדולים בדרך כלל משתמשים בSUB |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אבל זה חינם...
אז אם אני נותן מה הכל בלי הגבלה זה יהיה בעיה? יותר לאט? או איזה בעיה? מה זה - Max Addon Domains? מה זה - Max Email Lists ? |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אחי הכוונה היא שאם תגביל קצת ומישהו יואהב את השירות והתמיכה הוא אפילו ישלם לך אוקי
בוא נגיד זה החלטה שלך השאלה היא גם עם אתה פותח את האיחסונים ידנית או נותן טופס הרשמה מקוון שזה יכול לגרום בעיה של עומס שבנאדם יתן סתם פרטים וירשם מלא פעמים וזה היה כבר הסיפור הזה |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
הרשמה אוטומטית...
זה לא העניין מוחקים חשבונות של לא פעילים.... וגם מכניסים סקריפט בהרשמה שמגביל לכתובות אימיילים של ספקיות אינטרנט . פשוט לא מאפשרים את האימיילים החינמים... (השמח אם למישהו כאן יש רשימה של כתובות של ספקיות אינטרנט לפי סיומות מיילים - או סקריפט מוכן) השאלה היא למה לא לתת את הכל חוץ מהשטח איחסון והתעבורה בלי הגבלה? |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם אתה לא מתכוון בכלל להציע את האיכסון תשלום, אז זה לא משנה
אם אתה מתכוון להציע חבילות בתשלום, אז זה בשביל שאנשים יקנו ולא רק יפתחו חינם |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
איך אני יכול להשיג סקריפט כמו של האתר שחוסם אימילים חינמיים?
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלח לי בהודעה בפרטית את הICQ שלך, אני יעזור לך
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
|