![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] ספר ללימוד ASP
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל ללמוד את שפת הASP. אשמח לקבל את דעתם של אלה שנעזרו\נעזרים בספרי הלימוד של השפה. על איזה ספר ללימוד ASP אתם ממליצים? איזה ספר מסביר בצורה הכי טובה? יום טוב, ותודה =]
# 2 |
מ.תיכנות
|
אני אישית לא מעריץ של ASP, אבל כשהתחלתי תיכנות בין 2002-2003, קניתי ספר שאז היה "רב-מכר",המדריך השלם ASP 3, עוד יש לי אותו במצב חדש, עברתי עליו, והוא נראה לי די בסדר, יש לו הסברים טובים, דיסק עם דוגמאות קוד, ולבסוף מלמדים אותך לבנות פורום (כמובן לא ברמה גבוהה) ומערכת לחיפוש עבודה.
הסיבה היחידה שהיום אני עובד עם PHP ולא ASP, כי בהתחלה לא הבנתי את המושג MySQL וזה עצר אותי קרוב לעמוד 200 :P |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
PHP אני יודע ברמה בינונית כרגע.
מכיוון שAsp.Net קצת יותר חזקה מPHP לפי מה שהבנתי, ולasp.net צריך לדעת ASP, אז אני רוצה להתחיל ללמוד גם ASP. חוץ מזה עדיף לדעת כמה שפות, זה לא מזיק =] האם שפת הASP השתנתה בצורה משמעותית מ2002 - 2003?
# 4 |
הוסטסניון
|
לא צריך לדעת asp בשביל לתכנת ב asp.net..
בכל מקרה, לפני שאתה מתכנן לקנות ספר תעבור קצת על מדריכים מהאינטרנט, תראה אם זה בכלל מתאים לך.. בהצלחה.
# 5 |
חבר על
|
אתה לא צריך לדעת ASP בשביל ASP.NET (מניסיון).
אתה צריך לדעת C# או VB, אני אישית ממליץ על הספר Visual C# סדנת לימוד, הם מלמדים אותך את השפה, ויש פרק שמלמד אותך לשלב אותה בASP.NET
# 6 |
חבר חדש
|
מבוא לתכנות בסביבת אינטרנט - html,js,asp
אורית קלינגר, פדות גלעדי
# 7 |
חבר בקהילה
|
שמע שפת ASP שפה ממש לא מומלצות לא נוחה ולא כלום אני מתכנת אותה עם Javascript ואני ממש לא מרוצה אין כמו PHP..
שפה נוחה הרבה יותר קלה להבנה.. פשוט לך על PHP ואין קשר בין asp.net ל asp
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|