|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() למדתי הרבה על קידום אתרים ,
וה - "שפן ניסיון" שלי היה האתר רדיו שלי . שברוך ה' מיום ליום עולה ומצליח ! התחלתי בזמנו לקדם את המילה : מזרחית ועליתי למקום השלישי עברתי למילה מוזיקה מזרחית ועליתי למקום ה - 5 עברתי למילה רדיו מזרחית ועליתי למקום הראשון ! עברתי למילה הקשה מכולם , בעלת המספר הרב ביותר של החיפושים , מי אם לא המילה : רדיו ועליתי איתה למקום השלישי . ואני מדבר על מנוע חיפוש של - Google . שלא נדבר על - Walla , Msn , Live . וכל המנועים האלה שהתוצאות שלי הרבה יותר טובות אצליהם . אני אסיר תודה לאתר : www.k.co.il שכל כך הרבה למדתי משם , והאתר שלי בנוי לפי התקן , שזה דבר שמוסיף המון לקידום רק שתדעו . בקיצור המסר שרציתי לומר לכם , זה שאל תתייאשו אם אין תוצאות , תמשיכו להחליף קישורים . תחכו , הזמן יעשה את שלו ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאודדדד
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
אם התקן אתרים כ"כ משפיע כמו שאתה אומר, אז איך נענע,וואלה,תפוז,בזק,013 ועוד מאות אתרים במקום הראשון בגוגל כשאין קשר לחלוטין בינהם לבין התקן?
לתקן אתרים יש קשר עקיף ביותר לקידום האתרים ..
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
מה חלק יותר מרכזי בקידום אתרים?
# 7 |
הוסטסניון
|
התוכן, שינוי תוכן באתר שלי העלה אותי שני עמודים - קישורים עוזרים, אבל רק בתחומים מסוימים. קישור מאתר שלא קשור לאתר שלך לא יעזור לך בכלל.. נגיד זה שפתח את האשכול - החלפה אחת עם רדיו מזרחית אחר יותר שווה לו מ50 החלפות עם אתרים אחרים.
עריכה: תקן לא קשור לקידום, אתר שלגוגל יהיה קל לקרוא יהיה מקודם יותר טוב כי גוגל מבין יותר טוב את התוכן שלו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נו אז בעקיפין זה כן עוזר לקידום
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|