|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
SmsBanner - פרסום בSMS
שלום חברי הפורום,
אני מניח שכמה וכמה ממכם כבר מכירים את האתר SmsBanner אשר מאפשר פרום מהיר באתרים באמצעות הודעת SMS. אתר SmsBanner מאפשר לכם בעלי האתרים להרוויח כסף מאתרכם באמצעות הצבת קוד פרסום, המפרסמים באתר שלכם יוכלים תוך דקות ספורות לעלות באנר ללא מאמץ. אתם יכולים גם להגדיר אילו אתרים אינם יכולים לפרסם אצלכם כגון: פורומים, פרונוגרפיה וכו'. כתובת האתר: www.smsbanner.net כמו כן אם ברצונכם להגדיל את כמות הכניסות לאתרכם אני ממליץ לבדוק את האתרים שקיימים כרגע באינדקס האתרים של SmsBanner. בכל שאלה או פניה ניתן לפנות באמצעות הודעה פרטית בפורום או באמצעות דף יצירת קשר באתר ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה קנית אותו ?<
בהצלחה אחלה אתר. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מכיר
הייתי לקוח שלהם. הם אמינים |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
פרסמתי בזמנו במשך 3 חודשים ב10 אתרים שנמצאים באתר שלכם...דבר אחד אגיד? לא אמין! הכמות צפיות ולחיצות ב http://www.smsbanner.net/?l=Iindex לגמרי לא אמיתיות...לא קרוב אפילו...
שוב, מדובר בפרסומות שהצבתי לפני מעל החצי שנה, כיום אולי זה אמין, לא יודע, לא ניסיתי מאז...(לקחתי בזמנו 3 חודשים של נסיון...כל פרסום עלה לי 10 ש"ח ופרסמתי בכ10 אתרים בחודש). המשך יום נעים.
הוסטסניון
|
אם אני נרשם איך הכסף מגיע אליי?
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כעיקרון בדואר
אבל אני לא ממליץ על זה מישהו הולך משלם ב-sms 7 שח ואתה מקבל בקושי שקל |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גם אתה יכול לנסות לרמות כשאמרתי שהם אמינים התכוונתי שהם באמת משלמים |
|
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
בנוגע לנתונים הסטטיסטיים שבאנר מקבל - אלה נתונים אמיתיים.
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
מממ הייתי מוסיף אופציה שבה לפני הפרסום אוכל לראות כמה כניסות ייחודיות יש לכל אתר, כן, ציינו שהכמות צפיות אלו צפיות מרגע תחילת השירות...אני אישית בזמנו לא הבנתי את זה.
המשך יום נעים.
|
|