![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תחרות אתרים טיפטופ
בס"ד
תחרות אתרים לא חדשה: http://www.tiptop-il.com התחרות היחידה בעולם שמתאפסת לפי חודש עברי ושומרת שבת (לחלק פה זה חסרון) התחרות היחידה שנותנת למתחרים שלה לבחור פרסים!!! התחרות היחידה שיש מעל ל 3 זוכים בכל חודש !!! התחרות בין היחידות ללא אתרי סקס (אולי גם זה לחלק פה חסרון.. לצערי) התחרות מופעלת על ידי לוקאלהוסט |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
העיצוב לא משהו, הפרסים בכלל לא משהו (צריך לזכות חצי שנה במקום הראשון-שני בשביל לקבל פרס שבתחרות אחרת מקבלים בחודש אחד במקום הראשון?)
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתחרויות אחרות מקבלים בדרך כלל אחסון וצריך חודשים להיות מקום ראשון בשביל לקבל אחסון. התחרות גם נותנת הזדמנות לאתרים יותר חלשים. לא רק מקומות 1, 2 ו 3 מקבלים נקודות. |
|
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
מה שכן, 5 חודשים מקום ראשון בשביל דומיין, זה באמת קצת מוגזם...
# 5 |
הוסטסניון
|
התכוונתי לדומיין, שים לב שיש הרבה תחרויות שאחרי חודש אתה מקבל דומיין. והנקודה הזאת לא שווה כלום, בכל מקרה הוא חייב להיות 3 חודשים בשביל חודש איחסון ואז הוא שוב מחליף שרת ל3 חודשים ושוב איחסון, עדיף לו להישאר כבר על השרת הרגיל..
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
עיצוב נחמד, הקידוד בכלל לא טוב, אני מאמין שזה קידוד בפוטושופ. למה חצי מהתפריט לא עובד?
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ותודה שאמרת לי בקשר לתפריט, מוזר שלא שמתי לב לזה. ובקשר לפרסים, קל מאוד להגיע למקומות גבוהים בתחרות אז אל תשווה לתחרויות שנותנות דומיינים כפרס. יש להם גם הכנסות מהפרסומות מה שלי אין. בכל מקרה לא נראה לי שיש מה להתלונן על הפרסים שהתחרות מציעה. Last edited by ToxicBoy21; 18-11-07 at 23:27.. |
|
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
הריי הם יכולים להרשם לתחרות אתרים שמציע דומיינים, וכד'. |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
למה שישתמשו בתחרות שלך?
גם לא עובדת בשבת, גם פרסים לא משהו, גם עיצוב גרוע, למה דווקא אצלך? ואם אתה מציע פה אתר לביקורת, תתכונן לביקורת קשה. אני לא מוכן לביקורת קשה, אז אני כבר לא מציע אתר לביקורת. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
וואו פרסים זה באמת מה שחשוב. דומיין ששווה 6$ ? אחסון ששווה 30 ש"ח ? בשביל זה צריכים בעלי אתרים לזיין תשכל לגולשים בכל דרך אפשרית?
אף אחד לא צריך תחרות אתרים בשביל הכמה שקלים פרס שהם יתנו בחודש אלא כדי למשוך תנועה וגולשים פוטנציאלים לאתר. אם אני הייתי נרשם לתחרות אתרים (ואני בטוח שגם רבים אתרים) הייתי עושה זאת כדי לקבל כניסות, לא בשביל פרס מסריח אז תפסיקו להדבק להעניין הזה (כל הביקורות פה כמעט על הפרס). |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|