|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עדכון תאריך של לוח שנה עם AJAX ו-PHP.
כותרת.. אני אביא את הקוד [החלקים הרלוונטיים] ותבינו כבר
![]() calendar.php (הקובץ שבו מוצג הלוח שנה): PHP קוד:
HTML קוד:
function ajax_support() { try { // Firefox, Opera 8.0+, Safari return new XMLHttpRequest(); } catch(e) { // Internet Explorer try { return new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch(e) { try { return new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } catch(e) { alert("Your browser does not support AJAX!"); return false; } } } } function ajax_calendar() { var ajax_cal = ajax_support(); ajax_cal.onreadystatechange=function() { if((ajax_cal.readyState == 4) && (ajax_cal.status == 200)) { return ajax_cal.responseText; } } ajax_cal.open("GET","calendar_ajax.php",true); ajax_cal.send(null); } PHP קוד:
![]() אני רוצה שזה יקבע בקובץ calendar.php את המשתנה $time כפי שהוחזר מ calendar_ajax.php . וגם אני מחפש דרך שיהיה אפשר להעביר מידע מ- calendar.php ל calendar_ajax.php כדי שזה יהיה כמו שצריך ולא סתם time() . ד"א- זאת פעם ראשונה שאני מנסה להשתמש ב AJAX, אז בטח יהיו הרבה טעויות ![]() תודה, |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אחי ההדפסה היחידה אצלך היא בקובץ calendar.php אבל בXMLHTTP אתה קורא לקובץ calendar_ajax.php ז"א שאין שום הדפסה ככה שזה צריך להציג לך דף ריק... זאת לא שגיעה פשוט תשנה תנתיב של הקובץ או שתעשה אינקלוד
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אתה לא יכל לעשות return ajax_cal.responseText;
לאן הוא יחזיר את המידע? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני רוצה שהוא יחזיר את המידע לקובץ calendar.php ויציב את $time כמו שצריך..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הקפצה. [יש אישור מ- RS324]
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|