![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
מייפל סטורי.
אשמח לקבל ביקורת על האתר שלי, מייפל סטורי, מכיוון שבקרוה הולכים להתרחש כמה שינויים באתר. האם העיצוב מספק?
|
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
העיצוב חמוד, תואם את נושא האתר, האתר עצמו מלא בחומר. הדבר היחיד שקצת הציק לי זה הסמן של העכבר, למרות שזה קשור למשחק, זה מציק :P בהצלחה!
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב מצויין, התוכן מצויין.. שיהיה בהצלחה
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אחלה אתר,שיהיה בהצלחה!
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתר מדהים!
אני מכיר אפילו את המתכנת שלו, וגם המתכנת מדהים! |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
הדף הראשי עודכן טיפה, האם לפי דעתכם זה תורם לגולשים?(וזה נוסף גם כדי לעזור למנועי החיפוש).
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
ואם היית חייב לתת ביקורת נוקבת ומעליבה לאתר שלי, אין סיבה שאני לא אתן ביקורת לשלך, אבל אני לעומתך, אהיה מאד אובייקטיבית ואביע את דעתי בלי שום קשר לזה שאנחנו מתחרים:
ההסבר על האתר הוא מיותר לדעתי, פשוט משהו תקוע וכחול שתקוע בראש העמוד, הגולשים לא יודעים את זה שאתם רוצים לקדם את עצמכם בגוגל, ולדעתי יכולתם לדחוף את זה במקום אחר, לא בדף הראשי. עדכונים: לוקח לכם שנה עד שאתם מעדכנים פאץ', ועד שאתם מעדכנים זה כ"כ לא מפורט עד כדי ייאוש. וזה כי זה בתמונה, מלאה "רמזים". וזה לא מה שהמשתמש מחפש, הוא מחפש מידע אטרקטיבי שייאשר דברים שהוא חשב ופרטים, עד הקטנים ביותר. תוכן: שלא נדבר על זה אפילו -_- הסקר: מה החוכמה לעשות סקר שנוגע לפאץ' אם כבר עברו שניים כאלו? הפאץ' הקודם? מת? או שפשוט החלטתם להתעלם ממנו בחיוך. החלפת הקישורים: המעשה הכי מטופש שעשיתם היה להוריד את כולם ולהודיע רק לחלקם, והתגובה שאחד המשתמשים הביא לכם פה, הצדיקה הכל. אתם מבריחים מחליפי קישורים, והדרכים שלכם לקידום בגוגל ממש מטופשות לדעתי. ניסיתם לעלות בחיפוש במילה מייפל איילנד? אז עשיתם 3 אשכולות מיותרים על :"סיפור על מייפל איילנד שבתוכו חייבת להיות המילה מייפל איילנד לפחות 5 פעמים" וכמה תגובות היו? "המון". אולי אפילו הגולשים חושבים שזה מיותר. כתיבת שם המשחק נכון? זה הדבר שהכי הרג אותי, מה הם אמורים לעשות עם זה? לבהות בזה ולהפנים? וככה בדרך הייתם חייבים לדחוף ת'מילה מייפל איילנד? אוי נו באמת, הייתם מוצאים דרכים יותר מקוריות. ולכן, בעיקר בגלל התוכן אין לי הרבה מה להגיד על האתר, על הפורום עם זאת, יש לי כל כך הרבה. ורק בגל שיש לי כל כך הרבה, אני אוותר, כי זה ביקורת אתרים ולא פורומים. וקח בחשבון כמה דברים שאמרתי, דברים שאצלכם יש יתרון אצלי נמצאים בחיסרון וככה הפוך, מה לעשות ששום דבר לא מושלם.
מייפל סטורי Last edited by Rinat114; 25-10-07 at 17:27.. |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
2. ההסבר המלא מפורסם בפורום 3. יש פורומים-זה למה זה נועד. 4. ומטרת הסקר עדיין לא הושגה. 5. סליחה, אנחנו החלפנו קישורים עם אתרים במשך חצי שנה. ועשינו הפסקה. אז אחרי חצי שנה הקישורים שלך עדיין ישמרו? היה לפחות 30 אתרים, וברובם לא היו קישורים אלינו בכלל! אז החלטנו שבאמת זה מוגזם, והורדנו. זוהי החלטנו האישית. .... |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
רינת חלק מהדברים שאמרת נכונים, ואני מקבל אותם,
אבל הקטע עם הסקר? לא רואה בעיה. ובכלל התוכן? מה רע בו? יש לנו מאגר מפלצות נפלא מדיריכים מקצועיים, כתובים בצורה ברורה עם תמונות איכותיות, התוכן איכותי, יש לנו קולנוע עם מאגר סרטים עצום, כתבות, אפשרות לתגובות באתר, דירוג כתבות, אני אישית לא רואה בעיה עם התוכן חוץ מהעובדה שיש כמה מדריכים חסרים.
|
|