![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הערכת מחיר של מחשב.
שלום לכולם.
אני מעוניין לדעת כמה עולה המחשב שלי היום. המחשב כזה: גיגה זיכרון של KingSton. 250 גיגה דיסק קשיח. ג'יפורס 8500GT עם חיבור לטלויזיה בטכנולוגיה PCI. כריטס קול רגיל לא מובנה אבל רגיל 7.1 מעבד כפול Dule Core 3.0 . ומסך LG. דגם: 1730S. זמן תגובה 12MS. מה המחיר שלו היום של כל החבילה הזאת? נ.ב אני מקווה שההודעה הזאת לא חרגה משום חוקי הפורום. תודה מראש, איליה
בברכה, Dj Ilya G. Last edited by Ilya G; 29-09-07 at 08:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תן חברות של כל אחד מהחלקים
מה זה כרטיס קול מקצועי? כרטיס קול מקצועי יכול להיות ב200 ויכול להיות ב1000 דיסק קשיח יכול להיות של WD ויכול להיות של סמסונג או סגייט מפרט מלא צריך גם מארז ספק כח וכו'..
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גיגה זיכרון של KingSton.מהי מהירות הזיכרון?(800/667/...)
250 גיגה דיסק קשיח.של איזו חברה ובאיזה מהירות ה(7200/....) ג'יפורס 8500GT עם חיבור לטלויזיה בטכנולוגיה PCIE.של איזו חברה?וכמות זיכרון? כרטיס קול מיקצועי 7.1 ליצירת מוסיקה.אני מניח שזה משולב בלוח אם.. מעבד כפול Dule Core 3.0 .(תן שם מלא אני צריך לנחש?)ומסך LG. דגם: 1730S. זמן תגובה 12MS.(לא משהו) איזה לוח אם יש לך? איזה ספק יש לך?(ג'נרי?) איזה מארז יש לך? נ.ב אני חושב שהמפרט שנתתה זה ניראה כמו מפרט מעיתון שאתה רוצה ליבדוק כמה הוא שווה
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
גיגה זיכרון של KingSton. - 250 ש"ח
250 גיגה דיסק קשיח. - 360 ש"ח ג'יפורס 8500GT עם חיבור לטלויזיה בטכנולוגיה PCI. - 430 ש"ח כריטס קול רגיל לא מובנה אבל רגיל 7.1 - מובנה בלוח אם מעבד כפול Dule Core 3.0 . - 530 ש"ח ומסך LG. דגם: 1730S. זמן תגובה 12MS. 1100 ש"ח סה"כ 2670 ש"ח תוסיף את הלוח אם, מארז וספק כח וזה יוצא 3000 ש"ח. וכל זה בהגזמה למעלה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|