|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה|האם אפשר לקדם אתר שהוא פלאש
שלום,יש לי הצאה מלקוח שרוצה שאני יקדם לו אתר,אתר עוד לא נפתח,זה דרך חברה לא אומר את שמה.בקיצור בונים להם אתר מיני פלאש,הכול פלאש טקסט בפלאש,באנר פלאש כפתורים פלאש,איך אני יכול לקדם את האתר ולהגיע לTOP3 נומר,זו מילה דיי קלה אבל עדיין אתר מלה פלאש... להחליף קישורים?=\
|
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
יהיה לך הרבה יותר קשה לקדם אתר כזה, מכיוון שכביכול אין בו טקסט או קישורים פנימיים (למרות ששמעתי שמועות שגוגל יכול לקרוא טקסט ולראות קישורים שהם בשכבה העליונה בטקסט, לא יודע אם זה בכלל נכון).
אתה תצטרך להכניס TITLE שנותן לך רלוונטיות מקסימלית למילות המפתח, וכנ"ל ל-META DESCRIPTION. וכמובן, להשיג הרבה קישורים..
# 3 |
חבר על
|
בדיוק תקנה מאמרים על הנושא המדובר הרבה קישורים ואם אתה אומר שלמילה אין תחרות אז זאת לא תהיה בעיה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
היי יוני, הטיפ הראשון שאוכל לתת לך הוא לבנות גרסה נוספת בטקסט ולאפשר לגולש לעבור מאתר בהפלש לאתר הרגיל דרך קישור רגיל (ולקשר ישירות אל האתר הרגיל) וההפך. חוץ מזה, במידה ואתה רוצה רק פלאש, טייטל עשוי לעזור לך מאוד אז תשתמש בו בחוכמה. רצוי אולי לשים תמונה שתשתלב עם הפלאש באתר ולעשות לה ALT יעיל. הרבה קישורים חזקים מאתרים באותו נושא עם מילת מפתח יעזרו. לעשות יותר מדף אחד באתר (אולי לחיצה על הקישור בפלאש תעביר לדף אחר גם אם פלאש ותיתן טייטלים שונים כשבתחתית האתר יש קישורים לכל הדפים הפנימיים ולדף הראשי עם מילת מפתח. זו לא משימה בלתי אפשרית אבל זה קשה, אז תחשוב חכם.
בהצלחה ג'וני ![]()
# 5 |
Permanently Banned
|
תעשה גירסה קלה לאתר ..
עם כל התוכן של האתר , תוסיף לגרסה מטה של 1 שניות ככה שמי שיכנס דרך גוגל יועבר לאתר פלאש.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ראשית פנה לחברת העיצוב ותבדוק בדיוק איך הם בונים את האתר, ישנם אתרים שהתחילו כפלאש אבל לא הכל היה "מונפש" לכן אפשר לבנות את האתר בצורת HTML עם טקסטים ואת החלקים המונפשים לשים כפלאש, אין מה לעשות CONTENT IS THE KING כמו שהרבה שמעתם.
כמו כן אתה יכול לעשות שמתחת לאתר המונפש תוסיף טקסט ראיתי בחלק מהאתרים של SEOISRAEL שככה הם עושים, עוד לא יצא לי לקדם אתר שכולו פלאש, אני רק יכול להגיד שכאשר התחריתי באתרים שלמים בפלאש התחרות הייתה קלה מאוד : כי מה שהם עושים זה רק החלפת קישורים בלי כמעט בניית קישורים פנימיים וטקסט(כי גוגל לא קורא את זה) ואני יכלתי להחליף אולי חמישית ממה שהם הכניסו ולעקוף אותם בקלות, במקומך הייתי ממליץ להם לא לעשות את האתר בנטו פלאש(לפי מה שהבנתי החברה עדיין לא בנתה את האתר נכון?). בהצלחה, בן. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
בן,האתר עוד לא נבנה,הלקוח מבקש שהאתר יהיה פלאש,משהו מושך את העיין,המילה הי דיי קלה,אפילו מאוד,אבל יש שם מתחרים עם אתרים ללא פלאש שיהיה קשה לעבור אותם עם אתר FULLFLASH..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
יוני, אז כמו שבן אמר, תשאל אותו האם ניתן לעשות אתר בלפאש חלקי (ז"א, אתר שנראה כאילו כולו בפלאש אבל למעשה הוא חתוך לאזורים עם אפקטים ולאזורים רגילים של טקסט. הרבה אתרים עושים את זה והגולשים כלל לא שמים לב שלא הכל בפלאש [אם הם עושים את זה נכון]).
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא בעייתי בכלל
אני מקדם אתר כזה עכשיו... קצת קישורים רלוונטים, קצת טקסט, מטא טגס, דיסקריפשן, טיטל, לשמור שלא יהיה כמעט קישורים יוצאים... והנה יש לך מקום ראשון ב"שף דקורטיבים" ו- "שף מקצועי"... ועוד כמה מילים שאני מקדם אותו.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
האם מישהו נתקל לאחרונה באתר פלאש בעמוד הראשון של גוגל במילה תחרותית?
אני אישית לא נתקלתי. בטח שלא באנגלית. השיטה המומלצת היא פשוט לבנות אתר חדש ולשלב בו פלאש. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|