|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בניתי אתר או יותר נכון מערכת..
Www.Yuri198.Net
זה הכתובת.. המערכת כוללת: הרשמה למערכת. התחברות למערכת. שליחת הזמנות למיילים. פורומים - יש אפשרות לנטרל. הורדות - למי שרוצה יש אפשרות לנטרל. מערכת תגובות - מוסתר.. PM - בבניה.. פרופיל אישי. ערוך פרופיל - בבניה. וזהו.. הא ואדמין קטן ![]() המערכת עובדת על PHP & SQL. כמובן עובד על MD5 הסיסמאות. אם אפשר תגובות בונות על המערכת.. ולא על העיצוב שאין ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כמו שכבר אמרתי לך, אהבתי מאוד את הרעיון והביצוע, עבודה מאוד יפה ומושקעת.
אהבתי את צורת ההגשה והדרך שבה מוגשת ההורדה שמוסיפים למערכת עם פרטיה וכו'. בהחלט עבודה יפה, נראה טוב ושימושי, שיהיה בהצלחה בשיווק |קורץ| בברכה, דניס
חבר מתקדם
|
תודה רבה לך דניס.
כמובן אם אני ישתעמם היום בלילה ![]() אז אני יעשה ת'PM ועוד כמה שיפוצים משמעותים. עריכה.. בגלל שזה אתר חוקי (HOSTS) צנזרתי את ההורדה. עשיתי #.. אז אין טעם לנסות להוריד ><" Last edited by WCMS; 04-10-07 at 02:07.. |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אבטחה בקרשים
http://www.yuri198.net/Members.html אני המשתמש המודגש :P תעשה הטמלספסיאלצרס ועוד כמה סינונים מערכת נחמדה , תנסה לבנות מבנה לאתר , מין HEADER קבוע ו FOOTER בהצלחה. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כן שכחתי ת'אבטחה. הזאת לפחות..
אבטחתי על שינוי עוגיות.. שכחתי ת'דבר הכי פשוט :S.. עריכה : תקנתי ת'באג.. האבטחה הזה. תודה אורי.. ובגלל שאמרת לי ![]() אתה נשאר מודגש.. :P Last edited by WCMS; 04-10-07 at 03:23.. |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה מערכת ואחלה רעיון.. בהצלחה
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מערכת ורעיון מצויינים,
בהצלחה.
חבר מתקדם
|
תודה רבה לכולם.
אשמח אם תבדקו לעומק ת'מערכת. ותגידו אם יש באגים למה זאת ביטא 1.. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני ממליץ לך לעשות את המערכת הזאת מערכת מוכנה.
ולהפיץ חינם,לבנות אתר למערכת. לדעתי היא תצליח אם תשלוו עוד מ'ס דברים. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה גם רעיון נחמד.
הקטע שמי שהפיץ ת'מערכות IPB , PHPBB , MYBB לא ממש הצליחו.. IPB למרות שעכשיו היא טובה עם רישיון והכל. וVB גם טובה והשאר עם קוד פתוח. זה פשוט לא שווה. להיכנס למערכת כזאת. אבל.. אולי אני יבנה מערכת עדכונים למערכת. ויעשה רישיונות. שישבו על שרת אחר. זה יעבוד. אבל להפיץ בחינם עם אתר למערכת זה גם טוב... אבל ככה סתם. חבל פשוט על השקעה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|