![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() פלאפון מומלץ ? של נוקיה ?
עם איכות של מוזיקה טובה , מהיר , ולא שוקל הרבה . אני שומע המון מוזיקה בפלאפון וחשוב שיהיה רמקול חזק ואיכות טובה ! תנו המלצה ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
N95 אחלה פלאפון
גם אחלה מחיר יש לו אבל...
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
"ולא שוקל הרבה"
הוא לא ממלא ממש את התנאי הזה ![]() N95 הוא סוג של טנק.. חוץ מזה שיש הרבה פלאפונים אחרים למשל של סוני-אריקסון, ששוקלים הרבה פחות, ויש להם גם רמקול איכותי, ואפשרות לישמוע שירים בצורה ממש טובה(לא כמו N95, אבל לפחות יותר קטנים גם מבחינת עלות, וגם מבחינת גודל ומשקל) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
k800 של סוני אריקסון זה אחלה פלאפון.
אך יש גם את k600 של אריקסון עם רמקול קצת יותר טוב ומצלמה הרבה פחות טובה וגם העיצוב שלו לפי דעתי פחות טוב מk800. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואם מדברים על מחיר.. לא חייב לרכוש דרך החברה, ניתן למצא את המכשיר בחברה פרטית ב3,400 ולבטח פשוט בסלקום, לא בעיה. סתכל, אם אתה נעול על מכשיר למולטימדיה קח N73MusicEdition, אבל אם לא, מכשיר מצוין מעוצב ודק זה E65 שזה באמת אחד ה- מכשירים!
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמו שאמרו למעלה יש לך k800 שיש לו מצלמה 3.2 עם פלאש אמיתי או את k610i שהוא פחות טוב אבל יש לו עוצמה ברמקולים והוא זול אם אתה הולך על ה N95 שלדעתי זה הפלאפון הכי טוב תדע שעוד מעט מוציאים לו 2 גירסאות ככה שהמחיר ירד
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לי יש אחד כזה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
N73 Music Edition פלאפון מצויין למוזיקה הוא בא עם 1 גיגה זיכרון למרות שגם הפלאפון הזה יקר .. אם יש לך תקציב יותר אז ברור ש N95
Last edited by Nisan; 30-09-07 at 12:37.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איזה באגים יש בוא תסביר לי? אין סיבמיאן שאין לו באגים אז חלאס לדבר שטויות גם בN95 וגם בN73 יש באגים נו אז מה? אין מכשיר מושלם..
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
קח את 6120 לפאפון לפנים...אני קניתי עוד לפני חודש בערך..ואני מבסוט ביותר...יש לו רמקול איכותי מאודדד...וגם בא עם אוניות איכותיות ועם כרטיס זיכרון של ג'יגה קומפלקט...והוא גם זול! יש לו בעיה קטנה שהוא מתחמם קצת בזמן הדיבור וגלישה בדור שלוש אבל זה החסרון היחיד שלו לדעתי...והוא גם מאוד מהיר אחד הטלפון המהירים שראיתי...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|