|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
אני צריך אחסון דחוף לפורום IBHEB
אוקי אז המערכת של הפורום היא IBHEB ולא PHPBB
תסבירו לי בבקשה אילו נתונים צריכים להיות בחבילה ? במה החבילה צריכה לתמוך כדי שהפורום שלי יעבוד שם. כי כמובן אם אני יתקין את הפורום IBHEB שלי על אחסון שתומך רק במערכת PHPBB אז ההתקנה אפילו לא תעבור בהצלחה . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לך,
שמי גל ואני מייצג את העסק TytCom; לשאלתך: מספיק שיהיה לך בשרת/חשבון תמיכה במסדי נתונים MySQL וב-PHP4, והחשבון שלך יתמוך ברוב המערכות המוכנות. אשמח להציע לך הצעה מבית העסק: אירוח אתרים, שטח אחסון: 200MB תעבורת נתונים חודשית: 20GB כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) * תמיכה במסדי נתונים MySQL * תמיכה ב-PHP4 במחיר חודשי של 20 ש"ח בלבד. למידע נוסף והזמנה, תוכל ליצור עמי קשר בפרטים הבאים: אי-מייל: sales@tytcom.biz טלפון נייד: 054-5531-1297 הודעה פרטית בפורום MSN/WL Messenger: gak@poomi.co.il לנוחיותך - ניתן לשלם במגוון דרכים: 1. דואר רשום 2. הפקדה בנקאית 3. העברה בנקאית העסק TytCom נוסד בשנת 2007 במטרה לספק שירותי אינטרנט למגזר העסקי והפרטי תוך כדי שמירה על שירות אדיב, שירותים ברמה ובאיכות הגבוהה ביותר ושמירה על זמן פעולת שרתים תקינה של כ-99.9%. העסק מספק מגוון רחב של שירותים ואנו בטוחים שתוכל/י למצוא את הנחוץ לך. www.tytcom.biz www.sprint-serv.net מקווה לראותך בין לקוחותינו; יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אהלן ilya89,
חברת Scan.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה. אפשרות תשלום דרך: הטלפון,בנק, כרטיס אשראי או בנק הדואר לבחירתך. המחיר לחבילה המבוקשת הוא כ: 20 ש"ח כולל מע"מ. (חבילת הבסיס אשר אודותיה תוכל לראות באתר העסק). 200 מגה דיסק 20 ג'גה תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה תמיכה מלאה בכל השירותים שדורש פורום IBHEB לבקשתך. פרטים ליצירת קשר בברכה, http://Scan.co.il - שירותי אינטרנט מתקדמים. יצירת קשר: לירן | 052-5787708 דניס | 052-4232683 EMAILS: מכירות - Sales@scan.co.il תמכיה טכנית - support@scan.co.il ICQ: דניס: 1500861 לירן: 70484914 נשמח לראותך בין לקוחותינו.
# 4 |
חבר חדש
|
אני גר בקנדה
בשביל להעביר סכום קטן יותר מ 500 דולר אני צריך לשלם רק על ההעברה עוד 10 או 15 דולר ... המצב הכספי שלי לא מזהיר .... יש בעיות עם הכסף, אני לא מבקש מחיר נמוך מלקוחות אחרים כי זה פשוט משהו שלא מבקשים.... אני לא מתכוון לשלם לכל חודש או משהו כזה כי זה יבזבז לי את הכסף בצורה מטורפת אני רוצה לרכוש חבילה לשנה ישר. אבל קודם כל אני צריך לראות שהשרת עובד מעולה, אם זה אפשרי לקבל ממישהו אחסון חינם לחודשיים או משהו כזה בשביל לראות אם זה שווה לשלם לשנה אני ילך על זה . |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין אפשרות לטסט לחודשיים אך עם תיצור עימי קשר אשמח להראות לך אתרים הפועלים תחת שירותינו ברצון רב. בברכה, דניס. סקאן.
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אבל זה מספר פלאפון זה יעלה לי הון תועפות לדקה
אין מספר לבית ? או משרד בכל אופן אני צריך אחסון שאני יכול לבדוק אותו לפני שאני קונה מדובר בלא קצת כסף ואני לא יכול סתם ככה לקנות מכל אחד ניסו לעבוד עלי המון פעמים אני כבר לא יכול לסמוך על אף אחד Last edited by ilya89; 13-09-07 at 22:28.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
תבדוק אם הכל מתאים לך ותעביר תשלום. תוכל לשלם גם בפייפאל איגולד או מוניבוקרס כך שהעמלות לא יהיו גבוהות אם בכלל. גלוש לאתר שלנו ותודיע אם המחירים מתאימים לך, אם כן תודיע ונפתח לך חשבון לנסיון. www.oplag.net
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
שלום אילייה,
אשמח להציע לך את ההצעה הבאה מבית Gold-Host: שטח אחסון: 250 MB תעבורה חודשית: 25 GB לוח בקרה: Direct Admin(אנגלית/עברית) כל השאר ללא הגבלה(מסדי נתונים,חשבונות FTP וכו') החבהילה הנ"ל עומדת בדרישותך והפורום מסוג IBHEB יפעל כשורה. --------------- אמצעי תשלום: • PayPal • העברה/הפקדה בנקאית לבנק לאומי/פועלים • דואר * מכיוון שהבנתי שאתה גר בקנדה אני מאמין שתשלום באמצעות Paypal יהיה הדרך המשתלמת ביותר לך. --------------- פרטים ליצירת קשר: Icq: 9696426 Msn: Shauli6@hotmail.com Phone: 054-815-3-151 שבוע טוב, שאולי קבלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|