|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת טוב חזק ויציב לאתר העלאת קבצים!
שלום !
אני מחפש שרת של 400 ג'יגה מקום תעבורה ללא הגבלה כל השאר גם ללא הגבלה זה שרת לאתר העלאת קבצים גדולים בנפח של ג'יגה בגלל זה יש דרישות מוגזמות בבקשה תגידו כמה אתם מציעים במחיר לשנה! פה או בהודעה פרטית ותתנו בבקשה לינק לאתר של החברה שלכם! אני יודע ש400 ג'יגה זה כבר שרת יעודי תרשמו כמה אתם מציעים אבל לדבר כזה אני רוצה שרת טוב ויציב שלא יפול או יתקע באמצע העלאה ושיתמוך בזה שיהיה בזמן העלאה את מהירות העלאה ואת הזמן שנישאר עד להעלאת הקובץ כי אמרו לי שהשרת צריך לתמוך בזה לא הבנתי בדיוק מה רצו ממני אתם יכולים לראות את מה שרשמו לי פה http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=53271 אם יש לחברה שלכם מתכנת שאלו אותו אם הוא יכול לעשות את זה למה עדין לא מצאתי משהו שיכול מי שאני יקנה ממנו את אחסון אני יקנה ממנו גם דומיין עולמי |
![]() |
# 2 | ||
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ציטוט:
2 אשכולות לא מצדיקים את "הטעות", ו..הכי חשוב, יש דבר שנקרא עריכה (ואפשר לפנות אל האחראי הפורום שיערוך את ההודעה/ לקבל אישור להקפיץ). מה ניסית להשיג בזה שרשמת 3 נושאים? אני לא יודע. הנושאים ננעלו (אתה לא תמצא את מה שביקשת בהוסטס כנראה, תלמד אולי קודם מהו שבוע ומהו יומיים) וקיבלת אזהרה. |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|