![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[עיצוב]רדיו
אהלן חברים.
רציתי לקבל ביקרות על העיצוב רדיו שחבר שלי הכין. http://www.siz.co.il/up/m1kwfnmykmdi.jpg תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חח איך קרעת אותי עם הC המצוייר הזה חחחחחחחחחח.
בקשר לעיצוב-עיצוב נחמד אבל לא מתאים לרדיו-לא מושך מספיק,חסר צבעים ובקיצור חסר חיים. תעבוד עוד קצת. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב נחמד, פשוט מדי.. בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
עיצוב יפה ופשוט. נקי, חלק ומקצועי.
אך לא לאתרדיו. בכל מקרה, קשה להתרכז בעיצוב עם הC המצוייר באמצעות ספריי בצייר, ובטח עם כל הקשקושים שעשית שם. פעם הבאה - כדי למנוע גניבות - הוסף באמצעות הפוטושופ כיתוב אלכסוני - "דוגמא", בשקיפות של כ-12%. בהצלחה בהמשך.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמתי לב שאתה מגזים עם העיצובים שלך בקטע של השמירת זכויות יוצרים, כמו שנאמר מעלי, פשוט תוסיף כיתוב אלכסוני כי ככה קשה לשפוט.
לעניינינו, העיצוב פשוט מדי ומפוקסל, הצבעים כהים מדי ואין שום דבר שמעיד על זה שזה אתר רדיו. פשוט, יש לך עוד לאן להשתפר. בהצלחה.
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב מזעזע, לא הייתה לי דרך אחרת להגיד את זה .
אין תמונות הצבעים לא מושכים . הכול אותו סגנון, אותו הדבר, אותו צבע, אותו תמונה . אותו הכול . לא לא הייתי משתמש בעיצוב כזה . מצטער ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תרשה לי לתקן אותך ידידי,העיצוב לא שלי,הוא הוכן בשבילי,ואף פעם לא ביקשתי כאן ביקורת על עיצוב. בקשר לתגובות,תודה רבה לכולכם. חג שמח ושננה מתוקה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
עיצוב יפה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|