![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון
1.האחסון מיועד לשני אתרים של 2 מגה קטנים (בר ומועדון נוסף שקשור אלי) , והחלק הרציני מיועד לאתר אוהדים של הפועל חולון , 2 דטא-בייס , שפה PHP , דטא בייס לפורום ולפורטל בנפרד.
האחסון בנוסף מיועד לאתרים שאני עובד על בנייתם למרות שזה לא החלק הרציני. 2.אני זקוק ליכולת להפנות 3 דומיינים לתוך החבילה (למרות שאני יכול להשתמש בשירות dns חיצוני) , אחד לכל אתר. 3.אפשרות חשובה היא היכולת לגבות את הפורום והפורטל מבחינת ה דטא-בייס בעבר הפורום היה מאוחסן אצל אינטרספייס , אבל הם אמרו שהגרסה של הפורום ישנה phpbb , וזה גרם להם נזקים לשרת , הם הורידו לי את הפורום והרסו מפעל חיים כי לי כבר לא היה כוח להרים הכל מחדש בזמנו. 4.הקמת חנות אלקטרונית כאפשרות (לא חובה) 5.לאתר האוהדים של חולון (אתר שהיה קיים בעבר על ידי והורדתי אותו) יהיה סדר גודל של כניסות בין 700-2000 כניסות , כמובן שבגלל שהאתר חדש יקח זמן להגיע לזה , אבל מניסיון שהקבוצה לא היתה בליגת על הגעתי לכמות כניסות כאלו. 6.אם יש חברת איחסון רצינית שתרצה פרסום תמורת הנחה באיחסון גם אפשרי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהלן yshvorin,
חברת Scan.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה. אפשרות תשלום דרך: הטלפון,בנק, כרטיס אשראי או בנק הדואר לבחירתך. לקבלת מידע ואודות החבילה שלה אתה זקוק תוכל לעיין באתר או ליצור קשר ולקבל הצעת מחיר תמיכה מלאה בכל השירותים שדורש פורום PHPBB לבקשתך. פרטים ליצירת קשר בברכה, http://Scan.co.il - שירותי אינטרנט מתקדמים. יצירת קשר: לירן | 052-5787708 דניס | 052-4232683 EMAILS: מכירות - Sales@scan.co.il תמכיה טכנית - support@scan.co.il ICQ: דניס: 1500861 לירן: 70484914 נשמח לראותך בין לקוחותינו.
# 3 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לך,
שמי גל ואני מייצג את העסק TytCom; אשמח להציע לך הצעה מבית העסק: אירוח אתרים, שטח אחסון: 200MB תעבורת נתונים חודשית: 20GB כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin * השרת תומך ב-PHP4 * השרת תומך במסדי נתונים MySQL במחיר חודשי של 20 ש"ח בלבד. למידע נוסף והזמנה, תוכל ליצור עמי קשר בפרטים הבאים: אי-מייל: sales@tytcom.biz טלפון נייד: 054-5531-1297 הודעה פרטית בפורום MSN/WL Messenger: gak@poomi.co.il לנוחיותך - ניתן לשלם במגוון דרכים: 1. דואר רשום 2. הפקדה בנקאית 3. העברה בנקאית העסק TytCom נוסד בשנת 2007 במטרה לספק שירותי אינטרנט למגזר העסקי והפרטי תוך כדי שמירה על שירות אדיב, שירותים ברמה ובאיכות הגבוהה ביותר ושמירה על זמן פעולת שרתים תקינה של כ-99.9%. העסק מספק מגוון רחב של שירותים ואנו בטוחים שתוכל/י למצוא את הנחוץ לך. www.tytcom.biz www.sprint-serv.net מקווה לראותך בין לקוחותינו; יום נעים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|