![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[שאלה] תיבות דואר
שלום חברים,
תהיתי איך אני עושה Web Mail לדוגמה יש לי את האתר hazer.co.il ואני מעוניין לעשות שם שכל אחד יכול לפתוח תיבות דואר משלו... מישהו יכול לתת לי בבקשה כיון? תודה.
![]() |
# 2 |
Whatever
|
חוקר לעומק את עניין הקידוד של האימיילים. כל השאר זה שטויות (משחק עם catch-all בהגדרות POP3 של השרת דוא"ל) ושליפה עם imap
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
איפה אפשר לקרוא על זה?
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
Really?
אם אתה רוצה לעזור לו, אז תחפש לו ותתן לו לינק אני מאמין שעם גוגל גם חנן יכול לחפש לבד ![]()
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 13-09-07 at 01:21.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה נחמד שאנשים פה ישר קופצים על גוגל. אבל אם אני לא יודע כיוון ומה המושגים והפונקציות שצריך להשתמש, מה גוגל יכול לעזור פה? לרשום לו "איך אני בונה תיבות דואר ב PHP?" ? אני לא מאמין שהוא כזה חכם למרות שאני מעריך אותו הרבה.
אז בבקשה עצלנים לא להגיב. אני אשאל שוב, יש למישהו חומר לקרוא על זה?
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אתה צריך הרחבה של IMAP
ההרחבה יכולה גם לקבל מידע משרתי POP3 בכל מקרה http://www.php.net/imap תעבור על זה....
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך אני יודע אם מותקן לך IMAP בשרת?
אם יש את ה SendMail של DirectAdmin הוא משתמש גם ב IMAP?
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר למצוא את זה ב PHPINFO
אם אתה לא מוצא את זה שם הכי פשוט תנסה להשתמש באחת הפונקציות של IMAP לדוגמא imap_open אם לא מותקן, הבעלים של השרת יאלץ להוריד את IMAP מפה : ftp://ftp.cac.washington.edu/imap/ ולקמפל אותו וכל שאר הבלגן..
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב loaded modules זה מראה לי: mod_imap
זה טוב?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|