|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת על אתר חדש שבניתי (GRAVE)
שלום,
בניתי עם חבר שלי אתר חדש שנקרא GRAVE שבעיקרון באתר כל אחד יכול להרשם, לקבל עמוד אישי משלו, להעלות תמונות ולכתוב על עצמו דברים. הכנסנו גם את העיקרון של הטעם במוזיקה ככה שכל משתמש יכול להכניס שם של הלהקה האהובה עליו ואז כשהוא לוחץ על השם של הלהקה בפרופיל שלו זה מראה לו את כל שאר המשתמשים שאוהבים את אותה להקה, יש גם דירוג משתמשים וכל מיני דברים בנאלים כאלה ואחרים. קישור לאתר: http://thegrave.net אשמח לביקורת בונה. תודה.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אההה...אתר חמוד מאוד...
![]() (בקרוב תשמעו ממני גם על משהו דומה...יש עוד איזה חודש עבודה...) ולמה אין פורום? פורום יוסיף לך הרבה! או שיש ואני פשוט לא רואה אותו? קיצר העיצוב בהחלט חייב שיפור מבחינה של נושא האתר כמו שאמרתי כל הכבוד על הכיוון הזה! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר לפורום אנחנו נראה מה אפשר לעשות עם זה.. ובהצלחה לך עם האתר לעתיד שלך (:
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה לא אתר לעתיד...אתר קיים כמעט 4 שנים! פשוט בקרוב אני אפשר להגיד קופץ מדרגה...
זה מהרבה מחינות...אני גם עכשיו עובד על מערכת יעודית חדשה במיוחד לאתר...שתענה על כל הדרישות של האתר...קיצר ממש הולך להפוך את האתר למשהו רציני...ומקצועי בתחום שלי ![]() אבל מה חפרתי..זה דיון שלך אז נדון על האתר שלך ![]() רק לא הבנתי למה עשית אותו כאילו בית קברות...? הבנתי שזה משהו שקשור לרוק פאנק פריקים גותיקה וכל זה...אבל למה דווקא בית קברות...אפשר היה משהו יותר נחמד ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתר יפה מאוד שהיה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
שפרו את העיצוב
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
לא עובד לי..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ושוב אפי משחק אותה =]
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני מכיר אותך? XD
סורי.. ותודה, אנחנו נשפר את העיצוב.. Cream, כי בית קברות נשמע לי הכי מתאים לנושא.. גם "אפל" וגם נחמד כזה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|