|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
[מאמר] Intel + ATi = High Performance
ATi הודיעה על מערך השבבים החדש שלה הRadeon® Xpress 200 שמותאם למעבדי אינטל כפולי הליבה וזאת כנראה להשיב מלחמה נגד nVIDIA שחברה עם AMD.
הלוח אם כפי הנראה פונה אל קהל הגיימרים מכוון שכל פונקציה בתוכו לא נבחרה לפי מחיר , עלות וכו'... כל פונקציה נבחרה על מנת לספק ביצועים אולטימטיבים! המערך שבבים תומך בתושבת LGA775 למעבדי אינטל , זיכרון רך DDR400MH'z (רק 2 סלוטים! כנראה על מנת לשמור על רמת עומס...) , כרטיס מסך Redeon מובנה (ברור!) , סאונד בהפרדה גבוהה , PCI-Express ועוד... הדגם היחידי שקיים בסדרת מערך השבבים הנחשק הזה הוא הIntel D101GGC שמגיע רק בגודל MicroATX! הנה המפרט המדויק של המערך שבבים: דגם: D101GGC מבנה: MicroATX תושבת מעבד: LGA 775 תצוגה: Radeon® X300 Graphics Core משולב סוג זיכרון: DDR400MHz (רק 2 סלוטים) מהירות באס קדמי: 800/533/400MHz רשת: 10/100 משולב סאונד: Intel® High Definition Audio יציאות: 8 יציאות USB2.0 תושבות הרחבה: PCI-Express 16x אחד , PCI-Express 1x אחד , PCI שניים חיבור סיריאלי: S-ATA אחד הדברים שהם מתגאים בו הוא שהלוח תומך בכל מה שWindows Vista שעתידה לצאת דורשת! אבל יש מספר עצום של לוחות אם קיימים עם פונקציות דומות אז אי אפשר כל כך לשפוט... בעיקרון המערך שבבים החדש אינו מהפכני אבל נחמד מאוד... מומלץ לקניה רק אם את/ה עוסק/ת במדיה (עריכת וידאו , קידוד וידאו וכו'...). למידע נוסף פנו אל אתר היצרן: קישור. המאמר נכתב עבור קהילת הוסטס על ידי עומרי שוסטר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עצוב לי ..
אני הכי אוהב את ATI ו AMD אבל בזמן האחרון נהיה ניגוד אינטרסים ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
Last edited by עומרי שוסטר; 09-11-05 at 23:51.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הם מוציאים כרטיסים כאלו טובים.. עכשיו הסדרות החדשות שלהם של ה x1800 (משהו כזה :/ לא זוכר בדיוק את הדגם..) ממש מטורפות.... בקיצור.. אחלה כרטיסים יש להם.. לדעתי מתמודד יפה מאוד עם ה GTX
![]() |
![]() |
# 5 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
כל הכבוד על ההשקעה!!! אם היה לי כסף לקנות רק את המאורר של הGforce 7800GTX הייתי שמח חח:qqb007: תכתוב מאמרים יותר שימושיים בבקשה:qqb014:
# 7 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הוא לא כזה יקר... ככה גם עלו כל ה X800-X850... זה לא כזה רציני להשקיע 3000 שקל ולקבל כרטיס לאיזה כמה שנים טובות...
![]() |
![]() |
# 9 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
עומרי יפה מאוד, כל הכבוד לך! אחלה מאמר ![]() בכל מקרה לדעתי השילוב של ATI ו-INTEL פחות חזק מהשילוב של AMD ו-NVIDIA. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|