|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך אני מוצא את מהירות הזיכרון?
היי.
אני מעוניין לשדרג את הזיכרון של המחשב שלי. אבל אני לא יודע את המהירות של הזיכרון הקיים. כיצד אני יכול לבדוק? הורדתי את תוכנת אוורסט אבל לא מצאתי את זה שם. אשמח לעזרה תודה.
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
EVEREST->Motherboard->SPD
חכה כמה שניות עד לטעינה מלאה.. ותבחר את המודול שאתה רוצה לבדוק. Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) אתה צריך להתייחס לתדר האפקטיבי - 667Mhz לדוגמא, לא 333. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עדיף תקנה אחד מאותו הסוג שיש לך מבחינת הזיכרון הmhz וה CL.
ככה הוא יעבדו כאחד ולא בנפרד שזה אומר אם אתה תשים עוד אחד תואם למה שיש לך כרגע אתה תרגיש ב100 אחוז תשינוי, אם תשים אחד שונה אתה תרגיש ב50 אחוז אז קח את זה בחשבון.
# 4 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
והוא לא יודע כמה Mhz יש לו ככה שלהגיד לו תקנה אותו סוג מבחינת המגה הרץ זה לא הגיוני.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל אתה הראת לו איפה לחפש אז בטח הוא מצא כבר כמה mhz יש לו וזה חשוב שיהיה אותו הmhz בשניהם.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אוקיי מצאתי ותאמת אתאכזבתי מהמהירות שלו....
איך אני יכול לבדוק עד כמה מהירות הלוח אמ שלי תומך? מקסימום אני כבר יחליף את כל הזיכרון... ואיך אני יודע באיזה זיכרונות הלוח אמ תומך? כי כרגע יש לי ddr וחשבתי לקנות ddr2 אבל אני לא בטוח שתומך... והמהירות רק כדי להיות בטוח זה איפו שאמרת ואז איפו שכתוב memory speed? אשמח ותענו לי תודה.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הסיכוי שהלוח שלך תומך DDR2 ו1 הוא נמוך.(אני לא בטוח אם בכלל קיימים כאלו לוחות)
מה שאתה צריך זה זיכרון DDR 400.
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כמו שבניה אמר, אין לוחות שתומכים בDDR1 וDDR2 (אני לפחות לא מכיר), ואם יש לך על הלוח DDR1 אין סיכוי רציני שתוכל לשים עליו גם DDR2.
אם תכתוב מה מהירות הזכרון שלך אפשר לכוון אותך למודול הכי מתאים.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שים את הדגם של הלוח בגוגל ותראה מה הביצועים האפשריים להנפקה ממחשב זה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
יש לוחות שתומכים ב DDR1 ו DDR2 (כמו ASROCK DUAL VSTA)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|