|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך!
|
אשכול צ'וטהוסטס לחודש אוגוסט
צ'וטהוסטס לחודש חודש ו..בום? ![]() צ'וטהוסטס לחודש? אשכול צ'וטטות שבו תוכלו לשוחח אחד עם השני עם תנאים מגבילים (כלומר, תוכלו להפתח אחד לשני, להתחבר אחד עם השני, לספר חוויות, לשים תמונות, לשאול, לבקש, לדון ולדבר ברמה אחרת מדיונים שבפורום אך עם כמה תנאים שנציב לכם). התנאים המגבילים הם:
ציטוט נעים, Hosts. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני ראשון :P
מכירים תקטע הזה שאתם קוראים כתבה בוואלה או נענע ותמיד יש את האלה שכותבים "אני ראשון" *_* רציתי לדעת אם הם מחכים כל היום וחורשים על מקש F5 =]
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא, פשוט יוצא להם לראות את ההודעה ראשונים אני מאמין.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
גם אני פעם אחת ראיתי את ההודעה ראשון ורציתי לעשות ואיך שזה פרסם את התגובה מישהו עקף אותי
![]()
# 5 |
הוסטסניון
|
אני יודע שאני לא קשור,
אבל חשוב לי להגיד לכולם כאן משהו.בקשר לנושא שפתחתי על העיצוב שלי(העלאת קבצים),ש-90% מהאנשים פה אמרו שהעתקתי. אני רק רוצה להגיד,שאני לא בן אדם שמעתיק מאחרים-ולהפך,אני נגד הדבר הזה. מה שקרה לא היה מתוכנן והעיצוב יצא במקרה דומה,זה לא שלקחתי עיצוב והעתקתי פרט פרט. פשוט אהבתי את הסגנון אז החלטתי לעשות משהו שלי. אבל הכל בעיצוב הזה הוכן ע"י בלבד! אני מקווה שחלקכם יבינו,כי מה שקרה בנושא-אישית?פגע בי מאוד. תודה לכולם והמשך יום נעים. שי|קורץ|. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יותר.. אם אתה רוצה להעתיק את הסיגנון בסדר אבל לא להעתיק אחד לאחד.. אתה יכול לשנות הרבה דברים ואולי קצת לשנות את הסיגנון זה פשוט היה מועתק אחד לאחד
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אל תדאג לי :]
פשוט לא היה לי מה לכתוב ורציתי לפתוח את האשכול באווירה נעימה ![]()
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הכל פשוט הכל אותו דבר... כמו שרבים כתבו באשכול עצמו. הכל פשוט הכל אותו דבר. אני מקווה שלמדת את הטעות. עריכה: במקרה דומה?! במקרה?!?! אתה הגבת לי עליו בפורום תמיכה של מערכות IPB ואל תשחק אותה תמים. ואתה אפילו ביקשת שאני אוסיף אותך לאייסי שאתה רוצה לדבר איתי באותו אשכול. אז זה לא במקרה(!) יצא דומה!! Last edited by ZaTLawi; 05-08-07 at 20:17.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|