![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[php] בעיה עם wamp5
הורדתי wamp5 בכדי להמשיך את המערכת ניהול תוכן שאני בונה במחשב מטעמי נוחות.
קצת חדש לי העניין, חלק מהדברים לא פועלים, הורדתי את הגירסא הכי חדשה של wamp5. הוא לא מציג לי קבצי php, או שהוא מציג חצי... איפה פותחים פה מסד נתונים? למה יש sqlite? איך הולכת ההתחברות למסד נתונים פה?
# 2 |
חבר וותיק
|
תוריד XAMPP זאת תוכנה פשוטה וטובה יותר ושם זה הכל בידיוק כמו בשרת רגיל...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש עוד מישהו שממליץ על התוכנה הזאת?
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני ברגע זה מוריד XAMPP =]
WAMP עושה המון בעיות לא נוחה. עריכה: Xampp זה כמו |WAMP רק שידרוג כזה.. Last edited by DanielS; 19-08-07 at 17:19.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
WAMP היא אחלה אני לאמבין למה אתם אומרים שהיא לא טובה
# 6 |
הוסטסניון
|
הורדתי XAMPP, וזאת אחת התוכנות הכי לא נוחות שהכרתי בימי חיי
![]() מחכה להמלצות אחרות...
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני פשוט לא מסתדר ולא מכיר ממש את wamp.
עד עכשיו הייתי בונה מערכת עם אחסון, אבל אני מעוניין לנסות לעשות את זה על שרת ביתי.
# 9 |
הוסטסניון
|
יש את התוכנה EasyPHP נסה אותה.
אני גם עזבתי את WAMP ו XAMPP ראיתי עכשיו לא משו. שמתי את EasyPHP Last edited by DanielS; 19-08-07 at 18:26.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
Wamp מצויין, אני עובד איתה כבר הרבה מאוד זמן.
מה הבעיות? אתה מפעיל את שרת ה-PHP, ונכנס ל-http://localhost/ אין שום בעייה. אפילו GD מובנה יש בתוך-רק צריך להפעיל אותו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|