![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
ר"ת וגוגל
היי לכולם,
סתם שאלה מעניינת שעלתה לי עקב דיון אחר שמתנהל כאן, גוגל (או כל מנוע אחר) מזהה קיצורים וראשי תיבות? כלומר, "דואר אלקטרוני" ו"דוא"ל" הן מילים שונות עבורו שדורשות קידום שונות? אני באמת לא מקדם שום אתר בנושא, סתם מתעניין ![]() דניאל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא מזהה.... הן מילים אחרות בשבילו...
# 3 |
кто ты?
|
באנגלית כן,
ניתן לראות את זה ע"י חיבור של ראשי תיבות וקבלת תוצאות עם המילים השלמות. בעברית, כרגיל, זה לא נתמך במלואו, אם בכלל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
באנגלית כן, בעברית לא.
כמו שאמרו.
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
כרגע לא, אבל לדעתי בעתיד הקרוב(מאוד) הוא כן יזהה ולאט לאט הוא גם יזהה מילות מפתח זהות כמו: "עורך דין" ו- "העורך דין"
שכרגע הוא מזהה כמילים שונות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אז מה יקרא במצב כזה?
אתר א מקום ראשון בערך 'דוא"ל' אתר ב מקום ראשון בערך 'דואר אלקטרוני' אחרי ה"איחוד" של דוא"ל ודואר אלקטרוני מי יהיה מקום ראשון? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
אם אתה מקום שני אחרי אתר שהוא מקום ראשון אתה לא יודע כמה הוא יותר טוב ממך, אתה יכול לנסות לנחש ע"פ קישורים ע"פ אופטמיזציה אבל תמיד אי אפשר לדעת במדויק, ככה שהאתר הטוב מבין השניים יהיה מקום ראשון. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם המצב שלהם יהיה זהה, תיאורטית, אני מניח שלפי מה שהקלידו (אם חיפשו דוא"ל אז דוא"ל יהיה ראשון והפוך). אבל זה באמת לא משנה... מצב נדיר מדי.
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בן, 'העורך דין' זה לא צירוף תקין בעברית, אומרים 'עורך הדין' ואני מאמין שהוא כבר מזהה באופן חלקי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|