|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיונת כתיבה בשורה אחת ב JS
שלום יש לי בעיה עם איזה שורה...מאה אחו הבעיה פה...נראה לי לא הכנסתי את המשתנים כמו שצריך...אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח=]
קוד:
onmouseover="vadim('{$info['id']}' , '<b>הודעה אחרונה:</b> {$info['last_post']} <b>השולח:</b> {$info['last_poster']}');" ![]() עזרה? ![]()
# 2 |
הוסטסניון
|
תנסה לשמור קודם במשתנים ואז להשתמש בהם.
PHP קוד:
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה להוריד את התגיות HTML משמה.
# 4 |
חבר על
|
תכניס אותם לתגיות PHP :S
קוד:
>?= ?< |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תראה את הקוד של החלק הזה בדף לא רק את הקוד הספציפי הזה.
איזו שגיאה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
זה לא נחוץ
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אוקיי לגביי כל הרעיונות של כולם-
.לשמור את המשתנה זה לא נראה לי.אני עובד על מערכת פורום IPB. אני חושב שהמתכנתים שמה יודעים מה הם עושים=] .זה כבר מוכנס בתוך תגיות PHP...כל הדף מוכנס בתגיות האלו=] .אין לי שום שגיאה להראות כי זה בעצם לא מראה לי שגיאה זה פשוט לא עובד. תראו נראה לי שלא נתתי לכם את כל מה שצריך...אז הנה כל הקטעי קוד שתצטרכו: זה הסקריפט + הטקסט הדינאמי שמשתנה: PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
עכשיו תראו מיה הבעיה. אני מנסה בעצם לעשות שכשעוברים על פורום זה מחליף בשורה ההיא את הטקסט לפי מצב הפורום...הטקסט שיהיה רשום כמו שאתם מבינים לבד זה הודעה אחרונה ומי שלח אותה. שאני עובר על פורומים שיש בהם הודעות זה פשוט לא עושה כלום...ושאני עובר על פורומים שאין בהם הודעות זה עושה: הודעה אחרונה: --- יעני אין הודעה...שזה בסדר...בקיצור מוזר לי קצת=\ תודה לכולם.
# 8 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני רואה אתה לא צריך את הפרמטר הראשון בפונקציית javascript.
איך זה בדיוק מראה: "הודעה אחרונה: ---", יש לך מקרה else לזה או משהו, תראה הכל. בינתיים אני לא רואה כאן שום בעיה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא אין ELSE אבל ל {$info['last_post']} יש כנראה...
בכל אופן גיליתי משו חדש...אם אני שם נגיד את המשתנה הזה: {$info['name']} זה כן מציג לי במעבר כל פורום ומשנה את השורה והכל...אבל את המשתנה הזה נגיד: {$info['last_poster']} הוא לא נותן לי...מה ההבדל בינהם?:\
# 10 |
חבר וותיק
|
חייב להיות else כי זה אמור לומר
קוד:
הודעה אחרונה: --- השולח: משהו.. ותקשיב, אתה מדבר בחצאים אי אפשר להבין אותך, אתה רוצה שנעזור לך או שאתה רוצה לעשות את זה לבד? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|