![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
משהו מוזר , תשלום מגוגל.
אוקיי תראו.
אני מדריך בקורס מחשבים שעובד עם מיקרוסופט (או מקבל ממנו מענק או משהו) בכל מקרה , יש לי פורום שהילדים בקורס גולשים בו (לפעמים מהמחשבים בקורס) הקיצר .. יום שבת נכנסתי ואני פתאום רואה שקיבלתי 3 וחצי $ על גלישה או לחיצה או משהו, אני מסתכל בפירוט ופתאום אני קולט שזה מהקורס מחשבים איפה שאני מלמד. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קיבלתי , למה ואיך? צירפתי תמונה שמראה את זה (צילום מהדוח) לחץ כאן ![]() אורי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא הסברת מספיק.
מה זה ה-3.85 דולר האלה? מאדסנס? התמונה שהבא זה מהפאנל של אדסנס? אם כן, כנראה שלחצו על מודעה בפורום ההוא... אני לא רואה פה את הבעיה...
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ב) כן , מהפאנל של אדסנס ג) לא יכול להיות , זה היה יום שבת. אני שואל למה בדיוק קיבלתי את זה , על גלישה או קליקים. אני גם שואל אם בגלל הקשר של הקורס למיקרוסופט קיבלתי את ה"מענק" הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא יכול להיות קשור למייקרוסופוט, אין שום קשר בין מייקרוסופט לגוגל (פרט ליריבות על מנועי החיפוש)
מה הבעיה שזה יהיה בשבת? לא הגיוני שמישהו גלש בשבת לאתר? או שאתה סוגר את האתר בשבת? ד"א: מה זה ה-"1" הזה משמאל ל- 3.85$ ומה זה ה-"0" הזה משמאל ל-"1"?
# 5 |
кто ты?
|
זה LEAD, זאת אומרת שזה היה ביצוע פעולה שנקבע ע"י המפרסם.
שזה היה יכול להיות הרשמה או רכישה או כדומה... כנראה ששמת מודעה של ה AFFILIATES החדשים של GOOGLE... השאלה איזה? :P |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
רשום שגלשו \ בצעו את הפעולה מהקייטנה > המבנה עצמו סגור בשבת. זה מה שמוזר לי ה 1 זה קליקים אם אני לא טועה. ציטוט:
![]() אני יברר ויחזור אלייך עם תשובה. בכל מקרה , תודה רבה. התשובה הכי נורמלית שקיבלתי פה =] |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|