|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה על טבלאות-html פשוט
יש לי טבלה של 2 תאים, עכשיו שאני רוצה לעשות מסגרת, המסגרת מקיפה את כל הטבלה, אבל לא עושה הפרדה גם בין התאים עצמם.
![]() הנה הדוגמה, נניח שכל צבע זה תא, אז המסגרת מקיפה את 2 התאים, אבל לא עוברת באמצע בניהם... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תעשה את זה ב-CSS תקבע לטבלה שלך ID או CLASS ואז תקבע שלכל TD בטבלה שלך יהיה מסגרת...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אז תעשה רק על התאים שאתה צריך מסגרת שאתה צריך...אני לא חושב שיש פתרון אחר
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
ראיתי במערכת של פוסטול שהם סידרו את התגובות שלהם ככה, http://www.postool.com/cshow.php?use...n&mid=2&form=1 2 תאים מוקפים במסגרת אחידה. הקוד css שלהם מוגן אז אני לא יכול להתסכל, אבל אם אני יבין איך עושים אם 2 תאים אני בטח יבין גם איך עושים עם יותר... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תנסה את זה:
HTML קוד:
<table cellspacing="0" border="1px"> <tr> <td style="background: #gghffd; height: 100px; width: 500px;"></td> </tr> <tr> <td style="background: #ff0000; height: 100px; width: 500px;"></td> </tr> </table>
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אבל תודה בכל זאת!, אם יש לך עוד רעיונות, אני אשמח ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תשים במקום הborder="1px" את זה:
HTML קוד:
style="border: 1px solid #000000;"
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אתה כותב בזה משהו? אם כן זה אמור לעבוד:
PHP קוד:
הא כתבו לך משהו כזה, אז אם ההוא לא עובד גם זה לא יעבוד. כלומר יעבוד אבל עם מסגרת יותר עבה. Last edited by RAS; 20-07-07 at 10:47.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אחי....זה פשוט מאוד.
הנה: קוד:
<table cellspacing="0" style="border: 1px solid #000000"> <tr> <td></td> </tr> <tr> <td></td> </tr> </table>
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|