![]() |
# 2 |
Whatever
|
לחכות ולתת לזה לעבור..
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בחיאת שום כדורים,
רק לנוח ולא יותר מזה... מקסימום תאכל מרק עוף ![]()
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חח זה תלוי מה יש לך מה הרופא אמר?הייתה אצל רופא בכלל?גם לי פעם היה צינון קטן כזה ואז לא טיפלטי בזה טוב וזה נהיה לי לברומחיט :S אתה יכול לעשות מכל מיני תרופות מוזרות כמו למשל יש תרופה שאני שונא וזה במקרה שיש לך נזלת בלי הפסקה בלבד חח התרופא היא לקחת מים עם מלח ולשתות דרך האף ואז לירוק מהפה בעעעע אתה יכול לנסות חח זה תמיד עוזר העיכר לא לבלוע....
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
לפני יומיים זה התחיל בהתעטשויות , התעטשתי בבוקר , לאחר מכן גם נוספו כאבי גרון , שתיתי כדורים.
היום כבר הגרון לא כואב , ויש לי נזלת פשוט בלי כלום. ניסיתי עם המלח , לא עזר. ניסיתי טיפות אף , לא עזר. ניסיתי סיר מים עם כוס ערק , והריח את האדים , לא עזר. אני נוסע יום ראשון לצפון , אני מת שזה יעבור לי כבר.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נוסידקסט או משהו כזה אני לא כ"כ זוכר.
בוקר צהריים וערב ואני בריא.
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
נוסידקס במשך יומיים 3 פעמים ביום - בוקר , צהריים , ערב .
להתלבש חם (כן כן גם בקיץ כדי להזיע) ואם יש לך כח צא לאיזה הליכה קצרה...
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
פשוט...אל תעשה כלום, בטח מדובר בוירוס (כפי שאתה יודע, לוירוס אין אנטיביוטיקה...).
לא מומלץ לשים את הטיפות אף/ספרי משחררי נזלת (פשוט, הורסים את הרירית). לגבי כדורים? אם זה ממש גרוע, קח כדור כנגד כאבים כל X שעות (לכל כדור רשום X שעות אחר לפי המשקל שלך - סתכל בהוראות על הקופסא/התייעץ עם רופא המשפחה). כמובן, עדיף להמנע מלקיחת כדורים סתם, אלא אם יש לך רצון כלשהו לדפוק לך את הכבד. תרופות סבתא? אתה יכול לנסות...אולי באפקט פסיכוסומטי זה יעזור, לי אישית זה לא היה עוזר. לי אישית במצב של צינון עוזר נשימת אוויר קר (תכניס את הראש למקפיא ל10 דקות). *אני לא רופא ולא הוסמכתי לתת ייעוץ רפואי, לכן כל מה שתעשה עקב ההודעה שלי, על אחריותך. בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|